Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu şoku!

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla takıma getirdiği yıldız oyuncu Ferdi Kadıoğlu'nda hayal kırıklığı devam ediyor. Genç futbolcunun geleceğinden endişe ediliyor.

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu şoku!

Sarı-lacivertli takımda gelecek vaat eden yıldızlardan biri olarak gösterilen Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlığının sürmesi ve takımda beklenen performansı gösteremesi endişe veriyor. 2018-19 sezonunda takıma katılan 21 yaşındaki orta saha halen daha beklenen patlamayı gösteremedi. Beşiktaş derbisinde de sonradan oyuna giren Ferdi'nin performansı tat vermedi.

Oyuna sonradan girdiği Trabzonspor ve Hatay maçlarında skora etki edecek paslar atmasına karşın ilk 11'e alınmayan Ferdi Kadıoğlu, bu sezon 21 lig maçında sadece 6 defa ilk 11'de yer buldu.

19 Aralık 2020'de ligin 13. haftasında oynanan Gaziantep maçından beri ilk 11'de şans göremeyen yıldız orta saha, son 5 lig maçında da hep 70'den sonra sahaya sürüldü.

Yakın zamanda Ömer Faruk Beyaz gibi potansiyelli bir genci kaybeden Fenerbahçe'de, Ferdi Kadıoğlu'nda benzer sözleşme sıkıntısının yaşanmasından endişe ediliyor.

.