Volkan Demirel'in tescilli güzel eşi bomba diziye dahil oldu!

Fenerbahçe'nin eski kalecisi Volkan Demirel'in tescilli güzel eşi Zeynep Demirel TRT1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisinin kadrosuna dahil oldu. İşte ayrıntılar...

Volkan Demirel'in tescilli güzel eşi bomba diziye dahil oldu!

TRT 1’in samimi hikayeleri ve usta oyuncu kadrosuyla sekiz sezondur ekranlara gelen fenomen dizisi Seksenler’in oyuncu kadrosuna Zeynep Demirel dahil oldu.

Zeynep Demirel kimdir?

Belçika'da 2009 yılında katıldığı Miss Universal yarışmasında 15. olan Zeynep Demirel, mankenliğin yanı sıra kısa süreli oyunculuk da yaptı. 2010 yılında Fenerbahçeli file bekçisi Volkan Demirel ile evlenen Zeynep Demirel'in bu evliliğinden Yade ve Yeda isimlerinde iki çocukları var. Demirel, eğitimini sinema televizyon alanında yaptı. 

İlk kez bir dizide rol alacak

Nasıl bir karakterle izleyici karşısına çıkacağı merak uyandıran Demirel, İlk oyunculuk deneyimini Seksenler dizisinde yaşayacak.

Volkan Demirel'in tescilli güzel eşi bomba diziye dahil oldu! - Resim : 2

 

Oynayacağı karaktere çok sıkı bir şekilde hazırlanan Zeynep Demirel, ‘ Seksenler’i yakından takip ettiğini ve TRT 1 ekranlarında üstad oyuncularla birlikte kamera karşısına geçeceği için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

 

Volkan Demirel'in tescilli güzel eşi bomba diziye dahil oldu! - Resim : 5

Dizinin senarist ve yapımcısı Birol Güven ise Zeynep Demirel’in oynayacağı rol hakkında bilgi vermezken ‘Seksenler’in yenilenerek yoluna devam edeceğini, Zeynep’in ve diziye yeni katılacak olan yeni oyuncu arkadaşların diziye çok şeyler katacağını ekledi.

 

Sevilen dizinin yaz sezonu hazırlıkları devam ederken, Zeynep Demirel’in dizide oynayacağı rolü merakla bekleniyor.