Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler izleyenlere büyük keyif veriyor

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler izleyenleri büyülemeye devam ediyor. Mesut Özil'in yerine oyuna sonradan dahil olan oyuncu maçı 1 gol 1 asist ile tamamladı. Oynadığı futbol ile Güney Kore'de adından söz ettirdi.

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler izleyenlere büyük keyif veriyor

Fenerbahçe forması giyen Arda Güler, Aytemiz Alanyaspor karşısındaki futboluyla bir kez daha izleyenleri kendine hayran bıraktı

Attığı gol ve yaptığı harika asistle galibiyetin en önemli faktörlerinden olan 17 yaşındaki futbolcu, Güney Kore'de dahi adından söz ettirdi.

Oyuna sonradan dahil oldu

Maça yedek başlayan Arda Güler, 73. dakikada Mesut Özil'in yerine dahil olurken takımını 3-2 öne geçiren golü attı.

2-2 eşitlikle devam eden maçın 78. dakikasında Diego Rossi'nin kafa pasında topla buluşan 17 yaşındaki yetenek, harika bir tek vuruşla skoru 3-2'ye getirdi.

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler izleyenlere büyük keyif veriyor - Resim : 1

Tarih Arda Güler'i yazacak

Arda Güler böylece profesyonel kariyerinin ilk golünü atmış oldu. Yıldız futbolcu ayrıca Fenerbahçe formasıyla Süper Lig tarihinde gol atan en genç oyuncu oldu.

Mükemmel bir asist yaptı

Fenerbahçe'nin 90+4. dakikada Berisha ile kaydettiği 5. golde asisti yapan isim Arda Güler oldu.

Başarılı oyuncunun şık ortası sosyal medyada çok konuşuldu. Alex de Souza ile anıldı.

Güney Koreli gazeteci hayran kaldı

Güney Koreli Futbol yazarı Jason Hanshin Lee, Arda Güler'in Alanyaspor maçındaki performansının ardından Fenerbahçe'de forma giyen vatandaşı Kim Min-jae'ye teşekkür etti.

Jason Hanshin Lee, "Fenerbahçe'de transfer olduğu için Kim Min-Jae'ye çok teşekkür ediyorum. Böylece Türk futbolunun bir sonraki jenerasyonuna damga vuracak yeteneğini izleme fırsatı verdi." ifadelerini kullandı.

Arda maçtan sonra tweet attı

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler izleyenlere büyük keyif veriyor - Resim : 2