Dünyaca ünlü forvet 29 yaşında futbolu bıraktı!

Fenerbahçe'nin yeni sezon yapılanmasında birinci forvet olarak düşündüğü ileri sürülen 29 yaşındaki dünyaca ünlü forvet Andre Schürrle sürpriz bir kararla futbolu bıraktığını açıkladı.

Dünyaca ünlü forvet 29 yaşında futbolu bıraktı!

İngiltere Premier, Almanya Bundesliga gibi liglerde en üst düzey takımlarda forma giyen dünyaca ünlü forvet Andre Schürrle, 29 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı.

Alman yıldız Andre Schürrle, futbol kariyerini noktaladığını açıkladı. Kariyerinde Mainz, Bayer Leverkusen, Chelsea, Wolfsburg, Fulham, Spartak Moskova ve Dortmund formalarını giyen 29 yaşındaki golcü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Dünyaca ünlü forvet 29 yaşında futbolu bıraktı! - Resim : 1
Andre Schürrle, 29 yaşında futbolu bıraktı.

Aktif kariyerime son verdiğimi söylemek istiyorum. Ben ve ailem adına, bu olağanüstü yılların bir parçası olan herkese teşekkür etmek istiyorum! Hayatımdaki yeni bölüme başlamak için sabırsızlanıyorum.

57 kez Almanya Milli Takımı formasını da giyen Schürrle, bu sezon başında kiralandığı Spartak Moskova'da 13 maçta 1 gol 2 asistlik performans sergilemişti. Dortmund, geçtiğimiz günlerde 29 yaşındaki oyuncunun sözleşmesini karşılıkları olarak feshettiği açıklamıştı.