Fenerbahçe'ye derbide Mesut Özil sevinci

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de 2-0 galip geldiği Galatasaray derbisinde Ozan Tufan'la birlikte kadro dışı bırakıldığı için forma giyemeyen Mesut Özil ile alakalı dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe'ye derbide Mesut Özil sevinci

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 32'nci haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Ezeli rakibini 2-0'la geçen Fenerbahçe, Süper Lig'de ikinci sıraya yükseldi.

En çok satılan forma Mesut Özil

Galatasaray derbisinde Ozan Tufan'la birlikte kadro dışı bırakıldığı için forma giyemeyen Mesut Özil, sahada olmamasına rağmen takımına maddi anlamda destek sağladı.

Taraftarların, kulübün ürünlerinin satıldığı Fenerium mağazasından en çok Mesut'un formalarını satın aldıkları bildirildi.

Taraftarlardan müthiş destek

Fenerbahçe'nin ligde son haftalarda yakaladığı müthiş seri Ülker Stadı'nda da etkisini gösterdi. Kadıköy'de her geçen hafta daha da kalabalıklaşan tribünler, Galatasaray maçında tıklım tıklım doldu.

Dev maç için 47 bin bilet satılırken, Ülker Stadı'ndaki mücadeleyi 43 bin 842 biletli taraftar izledi. Yoğunluğu önlemek için dünkü mücadelede kapılar 16.30'da açıldı, 20.30'da ilk düdüğü çalan derbide saatler önce taraftarlar stattaki yerini almaya başladı. Fenerbahçe'nin 12. adamı, dünya derbisine yakışır şekilde muhteşem bir atmosfer oluşturdu.

KAYNAK: SKORER