Caner Erkin'in 1 milyonluk jesti, eşinin ayaklarını yerden kesti!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Caner Erkin, kızları Mihran Ela ile rahat seyahat edebilmesi için ünlü oyuncu Şükran Ovalı'ya 1 milyon TL’lik Mercedes Vito satın aldı ve özel şoför tahsis etti.

Caner Erkin'in 1 milyonluk jesti, eşinin ayaklarını yerden kesti!

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Caner Erkin'in oyuncu eşi Şükran Ovalı'ya aldığı hediye ağızları açık bıraktı. 2017'de Roma'da evlenen ünlü oyuncu Şükran Ovalı ile mutlu bir evlilik sürdüren, Caner Erkin, kesenin ağzını açtı.

Hürriyet'tin haberine göre yıldız futbolcu Caner Erkin, eşi Şükran Ovalı ve iki yaşındaki kızı Mihran Ela’nın rahatı için 1 milyon değerinde bir otomobil satın aldı. Ünlü futbolcunun, otomobil jesti, Ovalı'nın ayaklarını yerden kesti.

Caner Erkin'in 1 milyonluk jesti, eşinin ayaklarını yerden kesti! - Resim : 1

Erkin, eşinin kızıyla birlikte  rahat rahat seyahat etmesi için bir milyon TL’lik Mercedes Vito satın aldı ve özel şoför tahsis etti.

"Beni çok reddetti" diyen ünlü futbolcu Erkin, "Önce beraber olmak, sonra evlenmek için çok uğraştım. Kapısında yattım, sokağında gezdim. İnadım sayesinde ikna oldu" demişti.

Caner Erkin'in 1 milyonluk jesti, eşinin ayaklarını yerden kesti! - Resim : 2

Öte yandan Beykoz'da oturan ikili, servet değerindeki villalarının havuza komşu olan bölümünün çatısına isimlerinin baş harflerini yazdırdı.