Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu için harekete geçtiler! Adeta bir servet teklif edecekler

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dünya devlerinin radarına giren Ferdi Kadıoğlu için Napoli harekete geçti. Napoli, Ferdi'yi transfer etmek için adeta bir serveti gözden çıkarmış durumda.

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu için harekete geçtiler! Adeta bir servet teklif edecekler

Süper Lig'de bu sezonun iyi giden takımları arasında yer alan Fenerbahçe'de öne çıkan oyunculardan biri de Ferdi Kadıoğlu. Futbola başladığı 10 numara mevkinden sağ ve sol bek mevkine doğru evrilen Ferdi, burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. 

YÜKSEL BEDEL ÖDEYECEKLER

Fenerbahçe ile daha önce transfer görüşmeleri yapan ve akabinde aldığı oyunculardan memnun olan Napoli, yine İstanbul'dan transfer yapmaya hazırlanıyor. İki kulüp arasındaki olumlu ilişkilerin de ön plana çıktığı kritik süreç, Ferdi Kadıoğlu için ödenecek yüksek bedel ile devam edecek gibi duruyor.

İTALYAN BASINI YAZDI

İtalyan basınında yer alan haberlere göre,bu yıl Serie A'da şampiyonluk mücadelesi veren Napoli, bir yandan da uzun vadeli yatırımlarına devam ediyor. 25 milyon euro civarında bir bonservis bedeli ile tamamlanması düşünülen transferde görüşmelerin sonuçlanması bekleniyor.