Fenerbahçe’nin yıldızı Johnathan Motley’den Olympiakos açıklaması: “İyi bir kimyaya sahip bir takımla karşılaşmak zor olacak”

Fenerbahçe Beko’nun yıldız basketbolcusu Johnathan Motley, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek finalindeki Olympiakos eşleşmesi hakkında konuştu. Motley, “Olympiakos güçlü bir ekip. Şu anda her şeyi yapabiliyor gibi gözüken ve iyi bir kimyaya sahip bir takımla karşılaşmak zor olacak. Şahsen, Olympiakos maçlarında 40 dakika boyunca sahada kalmak istiyorum çünkü takıma yardım edebileceğime inanıyorum” dedi.

Fenerbahçe’nin yıldızı Johnathan Motley’den Olympiakos açıklaması: “İyi bir kimyaya sahip bir takımla karşılaşmak zor olacak”

THY Avrupa Ligi’nde normal sezonun sona ermesinin ardından play-off heyecanı başladı. Bu kapsamda Fenerbahçe Beko, play-off çeyrek final serisinde Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Seride üç galibiyet alan takımın dörtlü finale çıkacağı maç öncesi Fenerbahçe Beko’nun yıldız basketbolcusu Johnathan Motley açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe’nin yıldızı Johnathan Motley’den Olympiakos açıklaması: “İyi bir kimyaya sahip bir takımla karşılaşmak zor olacak” - Resim : 1

"-40 DAKİKA BOYUNCA SAHADA KALMAK İSTİYORUM"

Gazzetta’ya konuşan Motley, Olympiakos’un güçlü bir takım olduğuna dikkat çekerken seri hakkında şunları söyledi:

“Olympiakos güçlü bir ekip. Şu anda her şeyi yapabiliyor gibi gözüken ve iyi bir kimyaya sahip bir takımla karşılaşmak zor olacak. Öte yandan, biz de birçok sakatlıkla mücadele ediyoruz. Yeni kurulmuş bir kadroyuz. Ve bunun gibi durumlar tüm sezonu mahvedebilir. Şahsen, Olympiakos maçlarında 40 dakika boyunca sahada kalmak istiyorum çünkü takıma yardım edebileceğime inanıyorum. İlk maçta hiç oynamadım, ikinci maçta sadece 10 dakika oynadım.”

Fenerbahçe’nin yıldızı Johnathan Motley’den Olympiakos açıklaması: “İyi bir kimyaya sahip bir takımla karşılaşmak zor olacak” - Resim : 2

"GELECEK YIL DAHA İYİ BİR OYUNCU OLACAĞIM, GÖRECEKSİNİZ"

Gelişimi hakkında da değerlendirme yapan Motley, “Tabii ki geliştirmem gereken yerler var. Bu sene kazandığım serbest atış sayısını arttırdım. Çoğunlukla orta mesafeden şut attığım diğer yıllara kıyasla daha yakın mesafeli şut denemelerim oldu. Gelecek yıl daha iyi bir oyuncu olacağım, göreceksiniz” ifadelerini kullandı.