Fenerbahçe'ye Arjantinli yıldız... Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri 20 Aralık

Fenerbahçe'den son dakika transfer haberlerine göre Nico Gaitan Sarı-lacivertli ekibe önerildi. Pedro için de çalışmalar sürüyor. İşte son dakika Fenerbahçe transfer haberleri...

Fenerbahçe'ye Arjantinli yıldız... Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri 20 Aralık

Son dakika Fenerbahçe transfer haberine göre menajerlerin ABD'de Chicago Fire forması giyen Nico Gaitan'ı Kanarya'ya teklif ettiği öğrenildi. İyi bir sezon geçirdiği kulübüyle 31 Aralık'ta sözleşmesi sona erecek olan 31 yaşındaki yıldız futbolcunun 1 milyon euro da imza parası talebi olduğu ifade edildi.

Fenerbahçe'den son dakika transfer haberlerine göre Sarı-lacivertli ekip, Chelsea ile sözleşmesi sona erecek 32'lik İspanyol futbolcu Pedro'nun bedelsiz ya da çok düşük bir bonservis bedeliyle devre arasında takıma katılması için girişimlerine başladı.

İlk imza tamam

Fenerbahçe, sezon sonunda sözleşmesi bitecek isimlerden Hasan Ali Kaldırım ile anlaşma sağladı. İmza önümüzdeki günlerde atılacak. Sırada, büyük bir çıkış yapan Ozan Tufan var. Fenerbahçe, Ozan’a 4 yıllık yeni bir sözleşme sunacak. Başarılı oyuncu da imzayı atarsa, sözleşmesi bitecek isimlerden takım için en önemli görülen 3 isimle de anlaşma sağlanmış olacak.

Yine Ahmed Musa

Fenerbahçe Ahmed Musa'yı bir kez daha gündemine aldı. Daha önce menajeriyle birlikte geldiği İstanbul'da Fenerbahçeli yöneticilerden yıllık 3.5 milyon euro isteyen Nijeryalı yıldızla yapılan görüşmeler askıya alınmıştı. Ancak tarafların yeniden temasa geçtiği öğrenildi. Forma giydiği Al Nassr'da mutsuz olan ve Avrupa'ya dönmek isteyen 27 yaşındaki futbolcunun maaşında indirime gittiği belirtildi.

Kjaer sesleri

Sadık Çiftpınar'ın sakatlığı, Rami'nin de formsuzluğu nedeniyle stoperde sıkıntı çeken Fenerbahçe, eski yıldızı Kjaer'i transfer gündemine aldı. Atalanta'da kiralık oynayan Danimarkalı'nın ocak ayında kulübü Sevilla'ya dönmesi bekleniyor. Sarı-Lacivertli yönetimin, Kjaer için devre arasında kiralama teklifinde bulunacağı öğrenildi.

Gomis'in yeğeni

Sarı-lacivertli ekip Leicester City'nin orta sahası Nampalys Mendy için görüşmelerde bulundu. Le10sport'un haberine göre, N'Golo Kante'nin yerine transfer edilen Mendy için temaslar başladı. Sezon sonunda kontratı bitecek olan 27 yaşındaki futbolcu için sarı-lacivertli kulüp, düşük bonservis bedeliyle transferi bitirmeye çalışıyor. Bafetimbi Gomis'in kuzeni olan Nampalys Mendy, geçtiğimiz sezon takımın vazgeçilmezlerindendi. Teknik direktör Brendon Rogers'ın gözünden düşen tecrübeli orta saha, bu sezon yalnızca 1 maçta şans bulabildi.

Mesut Özil listede

Mesut Özil, en büyük alıcılarına karşı sırtını döndü. İngiliz Express, “Çin fırtınası, Mesut Özil’e büyük bir değişim yaşattı” başlığı altında son gelişmeleri mercek altına aldı. İngilizler daha önce Mesut Özil’e 100 milyon sterlin vermeyi göze alan Çin pazarının kapılarının Mesut’a kapandığını bildirdiler. Çin’in Uygur bölgesindeki Türk ve Müslümanlara uyguladığı politikayı kınayan bir mesaj yayınlayan Mesut’un, Çinli yetkilileri kızdırdığı hatırlatılan haberde, “Arsenal Kulübü, ocak ayında büyük değişimler planlıyordu ancak Mesut Özil, mevsime yıkıcı bir başlangıç yaptı” yorumunda bulunuldu. Fenerbahçe yönetimi, Mesut Özil transferi için kulübü Arsenal ile görüşüyor. Transferi Ocak ayına yetiştirmeyi planlayan Fenerbahçe yönetimi Mesut'a her an sarı-lacivertli formayı giydirebilir. Mesut Özil'i 1,5 yıllığına kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlanan Fenerbahçe, bombayı patlatmaya yakın.

Avrupa'da forma giyen çok sayıda sol beki transfer listesine alan Fenerbahçe, Milan’da oynayan Ricardo Rodriguez’de karar kıldı. İtalyan ekibinin 2017 yılında 15 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Wolfsburg’dan transfer ettiği Rodriguez, bu sezon sadece 4 maçta forma şansı bulduğu için takımdan ayrılmak istiyor. 27 yaşındaki oyuncuyu 1.5 yıllığına kiralamak isteyen Fenerbahçe, Milan ile de prensip anlaşmasına vardı.. Sarı Kacivertliler önümüzdeki günlerde masaya oturacakları Rodriguez’i de ikna ederse transfer gerçekleşecek.

Onyekuru sesleri

Sarı-lacivertli ekip zirve mücadelesini sürdürebilmek için geçen yıl Galatasaray formasını giyen Henry Onyekuru'yu transfer etmek için Monaco ile görüşmelere başladı. 22 yaşındaki oyuncuyu Galatasaray da istiyor.

Fenerbahçe'de Boateng iddiası

Sadık Çiftpınar'ın sakatlanmasıyla stoper arayışlarına giren sarı lacivertlilerin Bayern Münih'in yıldız savunmacısı Jerome Boateng'i kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Sözleşmesi 2021’e kadar devam eden Gana asıllı Alman oyuncu bu sezon fazla forma şansı bulamıyor. Ligde 6 maçta görev yapan 31 yaşındaki oyuncunun sarı laciverlilerin teklifine ne yanıt vereceği merak konusu.

Sakatlanan Miha Zajc'ın satışı suya düştü. 24 yaşındaki oyuncuyu devre arasında satarak transfer için kaynak oluşturmak isteyen Fenerbahçe, futbolcunun sakatlığının ciddi olması nedeniyle şimdilik bu planından vazgeçti.

Fenerbahçe Başkanı, teknik heyetin antrenman sistemini dile getirip, sakatlıklardan dem vurdu. 1 yıldır takımın başında olan Ersun Yanal’la yapılan çalışmanın heba olmaması, ekonomik gerekçeler ve her şeye rağmen taraftar desteğinin sürmesi nedeniyle yolları ayırma ihtimali çok düşük duruyor.