Kırmızı Oda'ya veda etti! İşte o duygusal paylaşım

Fenomen dizi Kırmızı Oda'da bir yaprak dökümü yaşandı. Dizide Alya karakterine hayat veren Melisa Sözen, efsane diziye veda etti. Başrol oyuncusu Binnur Kaya da, duygusal bir paylaşım yaptı. İşte duygulandıran o yazı...

Kırmızı Oda'ya veda etti! İşte o duygusal paylaşım

Kırmızı Oda dizisinde hikayesiyle başından beri herkesi derinden yaralayan, oyunculuğuyla takdirleri toplayan Melisa Sözen diziden ayrıldı. Kırmızı Oda'nın yayımlanan son bölümünde ise Melisa Sözen'in hayat verdiği Alya karakterinin değişimi geceye damga vurdu.

Dizide yaşadığı zor hayat nedeniyle büyük bir karanlığa gömülen ve Doktor Hanım'ın sevgisi sayesinde hayata dönmeye başlayan Alya, son terapiye yepyeni imajıyla geldi. Dizide Doktor Hanım'ı canlandıran Binnur Kaya ise Instagram'dan yaptığı paylaşımla Melisa Sözen'e veda etti.

Binnur Kaya, şunları yazdı:

"Bir varmış, bir yokmuş... Güzel memleketimin, güzel insanları yaşadıkları acıları içlerine gömerken, bir prenses onlardan birine nefesini üflemiş, acılarını dillendirmiş ve can katmış canına...''

''Prenses Melisa... Bağrımıza basıp, şefkatle saçlarını okşamak istediğimiz bir can bıraktın hayatlarımıza...Dilerim hayat da senin saçlarını şefkatle okşayıp, gözünden sakınsın seni...Bizi onurlandırdın...Güle güle git, yolların açık olsun. Şimdiden özledim"

Melisa Sözen de Instagram hesabından Alya ve Kırmızı Oda'ya veda paylaşımı yaptı.