Kurtlar Vadisi yıldızı yıllar sonra ortaya çıktı!

Fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu'nun Asu Miray karakteriyle tanınan oyuncusu Zeliha Çal, çok uzun bir aradan sonra bir açılışta gelinlik giyerken görüntülendi.

Kurtlar Vadisi yıldızı yıllar sonra ortaya çıktı!

Bir dönem Kurtlar Vadisi Pusu'da Asu Miray karakteriyle hafızalarda yer edinen oyuncu ve manken Zeliha Çal, uzun yıllar sonra ilk kez görüntülendi. Bir açılışta ortaya çıkan ünlü manken, Instagram hesabı konusunda yaşadığı sıkıntıyı anlattı.

Bir dönem 'Kurtlar Vadisi Pusu'da Asu Miray karakteriyle hafızalarda yer edinen oyuncu ve manken Zeliha Çal, uzun yıllar sonra objektiflere yansıdı.

42 yaşındaki Zeliha Çal, arkadaşı olan Turan Aksoy'un sahibi olduğu modaevinin Nişantaşı'ndaki mağazasının açılışında gelinlik giydi.

Muhabirlerle sohbet eden oyuncunun, geçen yıllara rağmen, güzelliğinden ve fit halinden hiçbir şey kaybetmemesi dikkatlerden kaçmadı.

İsim benzerliğinden dolayı Instagram'dan gelen mail nedeniyle hesabının askıya alındığını ve bu yüzden biraz keyifsiz olan Zeliha Çal, başına geleni şu sözlerle anlattı:

Kurtlar Vadisi yıldızı yıllar sonra ortaya çıktı! - Resim : 2

"Kaç gün önce Zeliha Çal diye biri beni Instagram'a şikayet etmiş. Instagram'dan mail geldikten sonra hesabım askıya alındı. 10 yıldır kullandığım hesap kapandı. İtiraz ettim ve bekliyorum"

Nişantaşı’nda Seren Moda’nın gelinlik mağazasının açılışında Zeliha Çal ile birlikte Özge Ulusoy da yer aldı. Açılış kurdelesini kesen Ulusoy da gelinlik giydi.

Kaynak: Milliyet