Fenomen kardeşlerin lüks hayatı

21 ve 23 yaşındaki iki kız kardeş, lüks yaşantılarını sosyal medyada paylaşarak fenomen oldu.

Hem davetlerin hem de markaların aranan yüzü haline gelen kardeşler, sadece fotoğraf paylaşaral servet kazanıyor.

Zaman zaman can sıkan mesajlar da alan kardeşler, haklarında merak edilenleri anlattı.

Ellie ve Daisey Odoll kardeşler, Instagram sayesinde şöhrete kavuşup davetlerin ve tanıtımların aranan yüzleri haline geldi.

İngiltere'nin Huddersfield kentinde yaşayan Britanya asıllı kardeşler, henüz iki yıldır sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor.

Ancak Ellie ve Daisey Odoll, hızla ünle kavuşarak ve sosyal medya fenomeni olmayı başarmışlar.

Kardeşlerin Instagram'da 180 bin takipçisi bulunuyor. Ünlü markalar ve tasarımcılarla anlaşarak her paylaşımlarından para kazanıyor.

Yakaladıkları şöhretten son derece memnun olan kardeşlerin canını sıkan olaylar da olmuyor değil.

23 yaşındaki Ellie, kendilerine sosyal medya üzerinden tuhaf sorular yöneltildiğini söylüyor.

Daily Star gazetesine açıklama yapan kardeşler, bazı sahte hesaplar tarafından fotoğraflarının çalınarak kullanıldığını anlattı.

Londra Moda Haftası ve Paris Hilton'un doğum günü gibi popüler etkinliklerde boy gösteren kardeşlerin, kendilerini her gittikleri yere takip eden bir hayran kitlesi var.

Bu sebeple de Ellie ve Daisey'nin gittikleri mekanlar ve katıldıkları etkinlikler tıklım tıklım oluyor.

Çeşitli modellik işleri da yapan Odoll kardeşler, Instagram üzerinden yakaladıkları şöhret sayesinde paraya para demiyor.

23 yaşındaki Ellie için influencer olarak çalışmanın en keyifli kısmı ise 21 yaşındaki kardeşi Daisey ile birlikte çalışabilmek.

İki kardeş önce bireysel Instagram hesaplarıya sosyal medyada boy gösterirken daha sonra güçlerini birleştirme kararı almış.

Birlikte yaptıkları her şeyi paylaşan Odoll kardeşler, kendileri gibi sosyal medya alanında kariyer yapma arzusundaki gençlere ilham kaynağı olabilmeyi umuyor.

Bu işte başarılı olabilmenin pozitif ve özgün olmaktan geçtiğini söyleyen Ellie, gençlere hayallerinden vazgeçmemeleri mesajını veriyor.

Modadan ziyade kişisel hayatlarını sosyal medyada yansıttıklarını söyleyen kardeşler, "Böylece insanlar sizi daha iyi tanıyor ve sizinle bağ kurabiliyor" diyor.

"Hayatta her şey mümkün" diyerek hayal kurmanın ucu bucağı olmayan kardeşler, "Sizi aşağı çekmeye çalışanlara ve kötü yorumlara aldırmayın" mesajını veriyor.