MasterCehf’te 2021'de büyük kriz! MasterChef son bölümde yarışmacılar Emre ve Dilara birbirine girdi

Ekranların fenomen yarışma programı olan MasterChef 2021’de sinirler gerildi. Büyük kriz çıkan yarışmada iki başarılı yarışmacı MasterChef son bölümde birbirine girdi. İşte detaylar…

MasterCehf’te 2021'de büyük kriz! MasterChef son bölümde yarışmacılar Emre ve Dilara birbirine girdi

MasterChef 2021 reytinglerde üst sıraları bırakmamakta kararlı ve yoluna emin adımlarla devam ediyor. Fenomen yemek yarışması olan MasterCehf 2021’de büyük bir kriz yaşandı. MasterChef son bölümde iki başarılı yarışmacı olan Dilara ve Emre arasında sinirler gerildi. Emre Dilara’ya sesini yükseltince ortam iyiden iyiye gerildi.

Dilara kulaklarını tıkadı

MasterChef son bölümünde Dilara ile Emre arasında geçen diyalog tartışmaya döndü. Emre sesini yükselterek Dilara’ya bağırınca kulaklarını tıkayarak Emre’yi duymamazlıktan geldi. Emre ise bu hareket sonrası daha da sinirlendi ve daha yükses ses ve hırçınlıkla Dilara’ya baskı yapmaya devam etti.

Başarılı yarışmacı Dilara ise stüdyoda olduğunu unutmadan yemeğine odaklandı ve Emre’ye hiçbir şekilde karşılık vermedi. Dilara’nın bu davranışı büyük alkış ve beğeni toplarken, Emre’nın bir kadına olan yüksek sesli tavırları büyük eleştiri topladı.

Uyarı gelecek mi?

MasterChef’in son bölümünde Dilara’ya olan tavrı yüzünden eleştirilen Emre’yle ilgili Acun Ilıcalı tarafından ya da jüri üyeleri tarafından yapılan herhangi bir açıklama yok. Emre’nin bir uyarı ya da ceza alıp almayacağı ise merak konusu oldu.

Peki büyük beğeni toplayan yarışmacı Dilara kimdir?

Dilara, aslen Tekirdağlıdır. 24 yaşındadır ve yarışmaya İstanbul’dan katılmıştır. 6 yıldır düzenli olarak aşçılık mesleği ile uğraşan Dilara; henüz 15 yaşındayken staj yapmasıyla birlikte mutfağa ilgi duymaya başlamıştır.