Seks kaseti tartışması... Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur ve Seren Serengil birbirine girdi

Geçtiğimiz yıl Taner Şafak’la olan 7 yıllık evliliğini sonlandıran şarkıcı Ferdi Tayfur ve oyuncu Necla Nazır’ın kızı Tuğçe Tayfur’un iş insanı Tolga Bayar ile aşk yaşadığı öne sürülmüştü. Tolga Bayar’ın eşi Ebru Bayar’ın sarf ettiği sözler izleyicileri şaşırtmıştı.

Seks kaseti tartışması... Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur ve Seren Serengil birbirine girdi

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un Seren Serengil'i hedef alan sözleri ortalığı karıştırdı.

Geçtiğimiz yıl Taner Şafak’la olan 7 yıllık evliliğini sonlandıran şarkıcı Ferdi Tayfur ve oyuncu Necla Nazır’ın kızı Tuğçe Tayfur’un iş insanı Tolga Bayar ile aşk yaşadığı öne sürülmüştü. Tolga Bayar’ın eşi Ebru Bayar’ın sarf ettiği sözler izleyicileri şaşırtmıştı. 

Tolga Bayar'ın eşi Ebru Bayar, kocasının 1 aydır çocuğunu görmediğini ve aralarında hiçbir sorun yokken bir anda boşanma aşamasına geldiklerini dile getirmişti. “Yuvamı Tuğçe Tayfur yıktı” diyen Ebru Bayar’ın sözleri genç müzisyeni sinirlendirdi.

Konuyla ilgili Instagram hesabından açıklama yapan Tuğçe Tayfur'un hedefinde Seren Serengil vardı.

"Hayatında tek bi adam vardı"

Tayfur, Seren Serengil'i, "En azından benim annem çocuklarını bırakıp evliyken oyuncu bi adama kaçmadı. Üstüne bir de uyuşturucu kaçakçılığı yapan birileriyle de olmadı. Hayatında tek bi adam vardı" sözleri ile hedef almıştı. 

"5-6 yıl metres olmuşsun"

Metres hayatı yaşamakla ima ettiği Serengil'e Tayfur "Benim evli bi adamla mutlu mesut evinde olan bir adamla işimin olmayacağını herkes bilir. Sen bunu bile bile lades deyip 5-6 yıl metres olmuşsun ne anlatıyosun? Ben bu adam davasını atana kadar arkadaşı oldum" demişti.

"Seks kasetlerin ortalıkta"

Tayfur'un "seks kaseti" sözleri bardağı taşıran son damla oldu. Tayfur'un,"Kimseyi kandırmadım ne dediysem arkasındayım. He bu arada keşke böyle olmasaydı, keşke daha farklı olsaydı her şey yaşadığımız bu durumda. Ama sen bana ahlak bekçiliği yapmaya çalışırken sex kasetlerin ortalıkta dolaşıyor anneme laf atana kadar onları kaldırttır bence." sözleri sonrası Seren Serengil'den açıklama geldi. 

"Gayri meşru çocuk doğurmadı"

Seren Serengil sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Serengil "Benim annem ilk eşinden ayrıldıktan 5 yıl sonra babamla tanışıp evlendi. Bu bir. Babam başkasıyla evliyken metres hayatı yaşayıp nikahsız evli bir adama gayri meşru çocuk doğurmadı bu iki" dedi.

"Soyadı benzerliği"

Açıklamasının devamında Serengil, "Benim annemin hayatı boyunca uyuşturucu kullanan bir sevgilisi olmadı onu da bil. O kişinin abisi interpol tarafından aranılıyormuş. Havaalanında soyadı benzerliğinden o sanıldığı için ifadesine başvuruldu. Bu üç" ifadelerini kullandı.

"Sanırım genetik bir durum"

Tayfur'u "yuva yıkan kadın" olarak nitelen Serengil, "Sen başkasının kocasının elini tutuyorsun. Yuva yıktın ve metres olduğunu yuvasını yıktığını kendisi açıkladı. Sen artık yuva yıkan bir kadınsın. Sanırım genetik bir durum" sözleriyle hedef aldı. 

"Tüm yuva yıkan kadınların Allah belasını versin" diyerek Tayfur'a bela okudu.

Kadının hayatını çaldığını belirten Serengil, "Başkasının kocasının elini tutuyor. Çocuğuna gitmesine izin vermiyor. Karısını evden attırıyor. Kendisi o siteye taşınıyor. Üstelik karısının iddiasına göre kızın eşyalarını vermiyorlar. Muhtemelen o eşyalarda da oturuyorlar. Kadının hayatını çalmış. Günah be. Kocasının eşyalarını hayatını çalıyor. Bir de utanmadan elini tutuyor. Tüh yüzünüze sizin. Tüm yuva yıkan kadınların Allah belasını versin" diyerek Tayfur'a bela okudu.

"Türkiye bunları da biliyor" 

İnstagram hesabından Tayfur'u hedef alan sözlerine devam eden Serengil, "Ebrucum sakın sen üzülme. Ben bu sene annesinin hayatlarından travma yaşamış bir kaç tane daha böyle tiple uğraştım. Hep aynı iftiralarla benim asla bu ve bunun gibilerle muhatap olmayacak. Anneme iftira atıp kendi alt çizgilerine indirmeye çalıştılar. Ben antrenmanlıyım. Türkiye bunları da biliyor. Gerçeklerde ortada zaten" ifadelerini kullandı. 

"Bana iftiralar atıyor"

Tayfur'un annesine saldırdığını belirten Serengil, "Senin yuvanı yıktığını söylediğin bu kadının haberini yaptım diye bana ve günahsız anneme saldırıyor. Bana iftiralar atıyor. Aynı diğer annelerinin yaşadıklarına şahit olan bir 3 anne kız düşmanım gibi hepsi ortak yani bu. O yüzden annelerimize laf ediliyor. Çamur atarak kendi çamurlarını kapamak için ben hakkından gelirim bunların. Bir tanesi kalmadı" dedi. 

Seren Serengil: Başkalarının kocasını alanlar aldıklarını sanarlar

Serengil, Tuğçe Tayfur'un maskesinin düştüğünü belirtip, "Kalitesine bakarsak konuşma üslubuna iftira atacak kadar tehlikeli çirkefçe davrandığını gördü. Herkes maskesi düştü eğer senin yanındaki adam bundan anlıyorsa ondan da kurtulduğuna şükret. Senden anlayan ondan ondan anlayan senden anlamaz be canım. Biz senin yanındayız başkalarının kocasını alanlar aldıklarını sanarlar" diyerek tepki gösterdi.