İşini şansa bırakmıyor! Seks hayatını canlı tutmak için yatak odasında koyduğu yasakları açıkladı!

Hâlâ ilişkilerinde balayında olan Ferne McCann yatak odasındaki kıvılcımı canlı tutmak için işi şansa bırakmıyor. Ferne McCann, nişanlısı Lorri ile seks hayatını canlandırmak için, yatak odasında koyduğu yasakları açıkladı!

İşini şansa bırakmıyor! Seks hayatını canlı tutmak için yatak odasında koyduğu yasakları açıkladı!

Yakın zamanda yapılan ankete göre, her dört kişiden biri televizyonun seksten daha keyifli olduğunu itiraf ediyor!

Ancak eski Towie yıldızı Ferne ve nişanlısı Lorri Haines bu konuda daha akıllıca bir görüşe sahip.

İşini şansa bırakmıyor! Seks hayatını canlı tutmak için yatak odasında koyduğu yasakları açıkladı! - Resim : 1

 Lorri Haines ile nişanlı olan Towie yıldızı Ferne McCann, ilişkilerinin hala balayı yaşadıkların açıkladı!

İşini şansa bırakmıyor! Seks hayatını canlı tutmak için yatak odasında koyduğu yasakları açıkladı! - Resim : 2

“Yatağa girdiğimizde tam olarak bağlanabilmemiz, sohbet edebilmemiz ve seks hayatımız için yatak odamıza televizyon ve telefon yasağı koyduk” dedi…

Yedi aydır birlikte olan 32 yaşındaki Ferne ve 30 yaşındaki Lorri, bu yıl Temmuz ayındaki Paris kaçamaklarında nişanlandılar.

Dubai'de emlakçılık ve kuyumculuk yapan Lorri'nin önceki bir ilişkisinden bir oğlu var.

Essex'li Ferne’nin ise, 2017'de Londra'da bir gece kulübüne asit saldırısı yapmaktan 20 yıl hapis cezasına çarptırılan eski eşi Arthur Collins'ten, dört yaşında ‘Sunday’ adında bir kızı var.

Ferne, doğuma kısa bir süre kala Collins’ten ayrıldı ve Sunday, babasının cezalandırılmasından bir ay önce doğdu. Ferne yine de, sonsuza dek mutlu olacağı umudunu asla kaybetmedi.

“Umutlu bir romantiğim”

Ferne açıklamasında “Ben çok umutluyum. Umutsuzluğa kapılmak, pes etmektir. Kendime ‘umudunu yitirmiş romantik’ demezdim, kendime ‘umutlu bir romantik’ derdim. Hiçbir zaman istediğim şeyden vazgeçmedim. Kendimi kurban psikolojisine kaptırmadım” dedi.

Lorri ile hayatlarına dair şunları ekledi: “Ailemizi bir araya getirmeyi dört gözle bekliyoruz. Lorri'nin bir oğlu var, benim bir kızım var ve bizim için öncelik onlar.”

“Lorri ile tanıştığımda, ona karşı çok dürüst davrandım. Başımdan geçen bir sürü başarısız ilişkiden sonra, beni adım atmaktan alıkoyacak bazı şeyler vardı.”

“Ama özür dilemeden kendin olabilmek altın değerindedir, her şeyi masaya yatırmak da. O zaman top sizdedir; “Al ya da bırak…”

“İşte bu gücü ve kontrolü geri istiyorsunuz. Ben kendime güveniyorum, kendim olabilmeye güveniyorum’ “

“Ve karşımdakinin ikinci bir randevu isteyip istemediği ya da benden hoşlanıp hoşlanmadığı onları bağlar.”

“İlişkilerin iniş ve çıkışları boyunca kişisel gelişimimle ilgili çok fazla şey öğrendim, Lorri ile birbirimizi doğru zamanda bulduğumuz gerçeği de bu öğretilerden biriydi. “

Essex’li yıldız Ferne ve Lorri yedi aydır beraber.
Caption

 

“Birbirimizi dinlemeye açığız ve kendi aramızda konuşmadığımız, büyük beklentilerimiz yok.”

"Birlikte iş yapmaya çalışıyoruz ve bunu daha önceki ilişkilerimde hiç yapmadım”

“Lorri'yi enerji olarak hayatıma çektim çünkü ilişkilerimdeki inişli çıkışlı yolculuktan sonra ne istediğimi biliyordum.”

“Aşka teslim olduğum için onu tezahür ettirdim. ‘Her şey olacağına varır’ dedim. Kızıma ve işime odaklandım ve Lorri hayatıma girdi”

İşini şansa bırakmıyor! Seks hayatını canlı tutmak için yatak odasında koyduğu yasakları açıkladı! - Resim : 4

Ferne tüm çarpıcılığıyla “Ben umutlu bir romantiğim, asla istediğim şeylerden vazgeçmedim” dedi.

İşini şansa bırakmıyor! Seks hayatını canlı tutmak için yatak odasında koyduğu yasakları açıkladı! - Resim : 5

Ferne’nin Arthur Collins’ten olma 4 yaşında ‘Sunday’ adında bir kızı var.

 

 

Çiftin, hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için hayatta ne istediklerini yazdıkları ortak bir ‘hayal panosu’ var.

Ferne şunları ekliyor: "Pano ön kapımda, bu yüzden kapıdan girdiğimde ilk gördüğüm ve dışarı çıktığımda son gördüğüm şey bu.”

“Bu nişanlımla ortak panomuz, biliyorum ki biraz utanç verici.”

“Alternatif terapilere çok meraklıyım ve sadece elimden gelenin en iyisini yapmaya ve hayatımın en iyi versiyonunu yaşamaya çalışıyorum”

"Ben ve Lorri, örneğin fritöz gibi bir şey üzerinde biraz tartışabiliriz ve sonra bunun üzerinde çaba göstermemiz gerekir. İlişkiyi sağlıklı yapan şey, onun üzerinde çabalamaya istekli olmanızdır.”

“İlişkileri ilginç buluyorum. Bilirsiniz, farklı tarzlarda yetiştiriliyoruz. Birbirinizi seviyorsunuz ve sonra birlikte yaşamak istiyorsunuz. Ve bunu başarıyorsunuz”

İlişkiyi sağlıklı yapan nedir?

“Bundan gerçekten zevk alıyorum, bence ilişkiyi sağlıklı kılan da bu çünkü bunları Lorri ile yapmak istiyorum ve onunla yapmaktan zevk duyuyorum.”

Ayrıca bilgili anne, daha sürdürülebilir ve uygun maliyetli bir yaşam sürmek için hava fritözü yerine fırın kullanmayı nasıl bıraktığını anlatıyor:

 “Annem her zaman ışıkları kapatmamı söyledi. Bu yüzden daha az elektrik kullanıyorum ve fişi de prizden kapatıyorum. Isıtmayı azaltıyoruz.

“Ve benim evimde yemek israfı söz konusu değil. Kesinlikle her şeyi kullanıyoruz. Dondurucumuzu kullanıyoruz. Bir fark yaratabilmek adına, bu küçük adımları atıyoruz.”

Ferne sözlerine şunları ekledi: “Yaşam maliyeti kriziyle birlikte aile üyelerim ve yaşadığım yerelin halkı için kesinlikle endişeleniyorum.

"Ve kızımın geleceği ve çocuklarımızın geleceği için endişeleniyorum. Bir anne olarak kızıma dünyanın neresinde ve ülkenin neresinde olduğunu öğretmek istiyorum.”

“Bazı arkadaşlarımla sık sık şakalaşıyoruz: 'Gidip bir komünde yaşayalım ve kendi ekinlerimizi yetiştirip çocuklarımızın vahşi olmasına izin verelim mi?' Bu kulağa oldukça çekici geliyor!”

“Dünyanın hareket etme şekli korkutucu. Kendimi topraklamak ve sakin hissedebilmek için sık sık bağlantı kurduğum basit şeyler ve değerler var.”