FETÖ'cü Şükür'ü FETÖ'cüler dolandırdı

FETÖ'cü Hakan Şükür, firari olarak yaşadığı Amerika'da kendisi gibi FETÖ'cüler tarafından 2 milyon dolar dolandırıldı.

FETÖ'cü Şükür'ü FETÖ'cüler dolandırdı

Hakan Şükür hakkında bir iddia daha ortaya atıldı. Daha önce UBER şoförlüğü yapmaya başladığını açıklayan FETÖ'cü Hakan Şükür, daha sonra çark ederek sadece zaman zaman UBER şoförlüğü yaptığını kaydetmişti.

Daha sonra firari olarak yaşadığı Amerika Birleşik Devletleri'nde kendisini karşılayan ve ilgilenen FETÖ'cü dostları tarafından 2 milyon dolar kadar dolandırıldığını iddia eden Şükür, tüm birikimlerinin yok olduğunu ve bu nedenle zor günler geçirdiğini açıklamıştı.

Kendine bir YouTube kanalı açan Şükür, bir yandan Türk futbolu hakkında açıklamalar yaparken, diğer yandan FETÖ propagandası yapmaya da devam ediyor. Şükür nasıl dolandırıldığını şu sözlerle anlatmıştı:

Amerika'da yaşarken çok güvendiğiniz arkadaşlarınızla dolandırılmaya varan şeyler yaşadım ben. Bunun ismi onlar adına dolandırma mı? Onlar ticaret diyorlar, ben dolandırma diyorum. Yani bir işi bilmemek veya bir işin sıkıştığı anda parasını kullanmak dolandırıcılıktır. Tüm birikimimizi kaybettik. Bunları yaşamak beni ve ailemi tabi çok yıprattı. İçe kapandık.