"Oğlumu kaçırdı" demişti! Feyza Aktan'dan o iddialara yanıt geldi

Magazin dünyasının olaylı çiftlerinden Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasında sular durulmuyor. Feyza Aktan oğlu Kuzey'i kendinden kaçırdığını iddia eden eski eşi Özcan Deniz'e sosyal medya hesabından açıklama yaparak yanıt verdi.

"Oğlumu kaçırdı" demişti! Feyza Aktan'dan o iddialara yanıt geldi

Şarkıcı Özcan Deniz eski eşi Feyza Aktan ile 2018 yılında nikah masasına oturmuş ve 2019 yılında ayrılmıştı. Çift "evlilik birliğinin temelinden sarsılması" sebebi ile anlaşmalı olarak boşanmışlardı. Boşanmalarına rağmen hala bir çatışma halinde olan çift yine magazin gündeminde.

"Oğlumu kaçırdı" demişti! Feyza Aktan'dan o iddialara yanıt geldi - Resim : 1

Özcan Deniz, Feyza Aktan’ın oğlunu 4. yaş gününde kaçırdığını, oğluyla beraber İstanbul’u terk edip başka bir şehre yerleştiğini iddia etmişti.  Deniz, "Yine aylardan nisan, yine sen benden uzaklara kaçırıldın ve yine kötüler konseyi bir şeylerin peşinde" diye isyan etmişti.

"Oğlumu kaçırdı" demişti! Feyza Aktan'dan o iddialara yanıt geldi - Resim : 2

"ZALİM ANNE' SIFATINDAN ÇOK SIKILDIM"

Ailesinin yanına, Antalya’ya giden Feyza Aktan ise bu iddiaya Instargram hesabından yaptığı bir açıklama ile yanıt verdi:

"Bu bir kaçma ya da kaçırma eylemi değil, yapılan onca haksızlıklara 'Artık bir dur' demekti. ifadelerini kullanan Feyza Aktan, "Gelişimden, nedenlerinden ve adresimizden oğlumun babası en başından beridir haberdar. Bu şekilde yansıtılması beni üzse de ne yazık ki hiç şaşırtmadı... Üzerime oturtulmaya çalışılan 'Zalim anne' sıfatından artık çok sıkıldım. Bu kararın nedenlerini cevap hakkım doğduğu için en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım, sevgiler..." şeklinde konuştu.