Feyza Aktan, eski eşi Özcan Deniz ve kardeşi Sibel Sermerci hakkında suç duyurusunda bulundu

Feyza Aktan, olaylı boşanma süreci yaşadığı eski eşi Özcan Deniz ve onun kız kardeşi Sibel Sermerci hakkında suç duyurusunda bulundu. Aktan, ünlü sanatçı Özcan Deniz'in evine kamera yerleştirerek kendisini izlediğini iddia etti.

Feyza Aktan, eski eşi Özcan Deniz ve kardeşi Sibel Sermerci hakkında suç duyurusunda bulundu

Geçtiğimiz aylarda boşanan Feyza Aktan ve Özcan Deniz arasında sular durulmuyor. Aktan, Özcan Deniz ve kardeşinin çocuğuyla birlikte oturduğu eve kamera yerleştirdiklerini ve bu görüntüleri montajlayarak basına sızdırdıkları ve kendisine iftira attıkları iddiasıyla suç duyurunda bulundu. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na avukatı Emek Emre aracılığıyla başvuran Aktan, sürekli olarak evinin izlenmesinden, görüntülerin kaydedilmesinden ve kendisine hesap sorulmasından rahatsızlık duyduğunu söyledi.

Suç duyurusunda bulundu 

Savcılığa verilen dilekçede, “Evdeki bakıcı, şüphelilerin talimatıyla müvekkili tahrik etmiştir. Bu anları haksız ve hukuksuz şekilde kayıt altına alan Özcan Deniz ve Sibel Semerci müvekkilin bakıcıya bağırdığı kısmı basına servis etmiştir. Semerci, müvekkilin tüm özel telefon görüşmelerini, evdeki tüm özel hallerini kayıt altına aldırmış, mahrem olan alanını paylaşmıştır.” ifadeleri dikkat çekti. 

 

Kaynak: Hürriyet