Feyza Aktan sessizliğini bozdu! 'Sessizliğimin tek nedeni...'

2018 yılında Özcan Denizle evlenen ve 15 ay sonra tek celsede boşanan Feyza Aktan sessizliğini bozdu. Aktan sosyal medyadan yaptığı açıklamasında sessizliği tercih etmenin tek nedeninin evladı olduğunu ancak içinde bulunduğu durumun artık bir açıklama yapma zorunluluğu hissettirdiğini söyledi.

Feyza Aktan'ın sosyal medyadan yaptığı açıklamaları şöyle;

"Bugüne kadar hem yazılı hem de görsel medyada herhangi bir açıklamada bulunmadım. Elimden geldiği kadar da kaçtım. Ancak içinde bulunduğum durum artık artık bana bu açıklamayı yapma zorunluluğu hissettirdi.

Öncelikle karşı tarafından bana açmış olduğu bir bir velayet davası var. Bundan sebeptir ki her anne gibi evladımın benden alınmaması için vermiş olduğum bir hukuk mücadelesinin içerisindeyim. Lanse edildiği gibi kimsenin kariyeri ile bugüne kadar bir derdim olmadı. Bu saatten sonra da asla olamaz. Bu zamana kadar sessizliği tercih etmemin nedeni evladımdı. Bu saatten sonra sessizliği bozmamın sebebi de yine evladım.

Dediğim gibi tek derdim tek mücadelem evladımın velayetinin benden alınmamasıdır. Bunun dışında hiç bir eylemim hiç bir çıkar ve amacım yoktur"