FIFA 23 çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu! Bu fiyatlar sevenlerini çok üzecek!

Merakla beklenen video oyunu serisi FIFA 23'ün çıkış tarihi ve Türkiye fiyatı belli oldu. Tanıtım videosu da yayınlanan FIFA 23'ün fiyatı döviz kurundaki dalgalanmalar nedeniyle sevenlerini üzdü. Oyunun yeni serisine dair merak edilenleri sizler için yanıtladık. FIFA 23 ne zaman çıkacak, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

FIFA 23 çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu! Bu fiyatlar sevenlerini çok üzecek!

Dünyanın ilgiyle takip ettiği oyun serisi FIFA'nın yeni sürümü çok yakında Türkiye'de sevenleri ile buluşuyor. Yeni özellikleri ile karşımıza çıkacak olan FIFA 23'ün Türkiye'de çıkış tarihi ve fiyatı ise belli oldu. Electronic Arts'ın (EA) sevilen oyunu FIFA 23'ün fiyatını ise döviz kurundaki hareketlilik etkiledi. Tanıtım videosu ile heyecan uyandıran oyun,  EA ve FIFA'nın arasındaki anlaşmanın bitmesi ile FIFA ismini kullanan son oyun olacak. Yoluna artık EA Sports FC olarak devam edecek olan oyun hakkında detayları sıraladık. Peki, FIFA 23 ne zaman çıkacak, fiyatı ne kadar? İşte tüm detaylar...

FIFA 23 ÇIKIŞ TARİHİ VE FİYATI BELLİ OLDU!

 FIFA futbol olarak da bilinen FIFA'nın çıkış tarihi belli oldu. Oyunseverlerin heyecanla beklediği oyun ile ilgili detaylar merak konusu oldu. 1993'ten beri her yıl yeni özellikleri ile karşımıza çıkan futbol oyununun fiyatı ise dudak uçuklatan cinsten. Electronic Arts'ın bir kolu olan EA Sports tarafından çıkarılan FIFA, EA ve FIFA'nın arasındaki anlaşmanın bitmesi ile FIFA ismini kullanan son oyun olacak ve yoluna artık EA Sports FC olarak devam edecek.Heyecanla beklenen serinin son oyunu FIFA 23'ün ise Türkiye'de çıkış tarihi ve fiyatı netleşti.

FIFA 23 çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu! Bu fiyatlar sevenlerini çok üzecek! - Resim : 1

FIFA 23 NE ZAMAN ÇIKACAK, FİYATI NE KADAR?

EA Sport FIFA 23'ün tanıtım videosunu paylaştı ve oyunun çıkıiş tarihini açıkladı. FIFA 23 çıkış tarihi duyuruldu. PlayStation 5, PlayStation 4, Epic Games, Steam, Xbox One, Xbox Series ve Stadia için çıkışını yapacak olan FIFA 23, 30 Eylül'de oyunseverler ile buluşuyor. EA Sport FIFA 23'ün tanıtım videosunu paylaştı ve oyunun çıkıiş tarihini açıkladı.

FIFA 23 TANITIM VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN.

FIFA 23 fiyatı ise cep yakar cinsten. PlayStation 5 versiyonu 800 TL'ye ön siparişe sunuldu. 21 Ağustos'tan önce ön sipariş vermeniz halinde ise FIFA World Cup FUT Hero eşya hediyesinin de ekleneceği Ultimate Edition ise 1000 TL olarak satışa sunulacak. PC kullanıcıları ise FIFA 23'ün standart sürümü Steam 699 TL, Ultimate sürümü ise 899 TL ödemeleri gerekcek. 

FIFA 23 sistem gereksinimleri - Minimum

İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit

İşlemci: Intel Core i5 6600k veya AMD Ryzen 5 1600

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti veya AMD Radeon RX 570

DirectX: Sürüm 12

Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı

Depolama: 100 GB kullanılabilir alan

FIFA 23 sistem gereksinimleri - Önerilen

İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit

İşlemci: Intel Core i7 6700 veya AMD Ryzen 7 2700X

Bellek: 12 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1660 veya AMD Radeon RX 5600 XT

DirectX: Sürüm 12

Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı

Depolama: 100 GB kullanılabilir alan