FIFA kokartı elinden alınacak ilk hakem belli oldu! tv100.com'un özel haberi Süper Lig'de dengeleri değiştirecek!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Galatasaray 60 puanla zirvede yer alırken, takipçisi Fenerbahçe 54 puanla ikinci sırada yer alıyor. Saha içindeki futboldan çok hakemlerin konuşulduğu ülkemizde FIFA kokartı elinden alınacak ilk hakem belli oldu. İşte tv100.com'un özel haberi...

FIFA kokartı elinden alınacak ilk hakem belli oldu! tv100.com'un özel haberi Süper Lig'de dengeleri değiştirecek!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Galatasaray 60 puanla zirvede yer alırken, takipçisi Fenerbahçe 54 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Saha içindeki futboldan çok hakemlerin konuşulduğu ülkemizde FIFA kokartı elinden alınacak ilk hakem belli oldu.

BU SEZON SADECE 9 MAÇA ÇIKTI

tv100.com spor editörü Mehmet Batuhan Ağır'ın özel haberine göre hakem Yaşar Kemal Uğurlu FIFA kokartını kaybedecek.

Bu sezon Süper Lig'de sadece 9 maça çıkabilen Uğurlu, en son 27 Ocak'ta Beşiktaş'ın Alanyaspor'u 3-0 yendiği maçta düdük çalmıştı.

"BANA NEDEN MAÇ VERMİYORSUNUZ?"

tv100.com spor editörü Mehmet Batuhan Ağır'ın bir diğer özel haberine göre uzun süredir maça çıkamayan Yaşar Kemal Uğurlu, Merkez Hakem Kurulu ile bir görüşme gerçekleştirdi. Neden maç alamadığını soran Uğurlu, MHK'den 'Algoritma' cevabını aldı.

FIFA HAKEMİ AMA AVRUPA'DA DOĞRU DÜZGÜN MAÇI YOK

2021 yılında FIFA Hakemi olmaya hak kazanan Yaşar Kemal Uğurlu, bu süre zarfında Avrupa'da çok az maçta düdük çaldı. Sebep olarak ise Uğurlu'nun İngilizce konusunda yetersiz olduğu düşünülüyor.

Uğurlu; 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri (2), UEFA Avrupa Konferans Ligi Elemeleri (2), UEFA Gençlik Ligi (1) olmak üzere 2 yılda sadece 5 maçta görev aldı.

FIFA kokartı elinden alınacak ilk hakem belli oldu! tv100.com'un özel haberi Süper Lig'de dengeleri değiştirecek! - Resim : 1