Fikret Orman'dan Şafak Mahmutyazıcıoğlu açıklaması: Konu 65 bin TL değil, racon kesme

Cinayet günü Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile buluşan Fikret Orman: Mevzu 65 bin TL değil, racon kesme "Cinayeti racon kesme konusu uyan 1997'li bir çocuk"

Fikret Orman'dan Şafak Mahmutyazıcıoğlu açıklaması: Konu 65 bin TL değil, racon kesme

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmeden saatlerce önce birlikte olduğu Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman, konuk olduğu programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cinayetin 65 bin TL yüzünden olmadığını söyleyen Orman, "Duyduğuma göre bir racon mevzusu var. Zaten yapan çocuk da 1997 doğumlu" dedi.

Fikret Orman açıklamasını "Yasa dışı bahis falan benim duyduğum şeyler değil. Bunu emniyet güçlerimiz zaten araştırıyordur. Benim duyduğum olay, bir ev alımı olmuş, buranın üstüne ek para istenmiş" diye sürdürdü. 

Ekran yüzü Ece Erken'in eski Beşiktaş yöneticisi ve avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu 28 Ocak'ta gittiği balıkçıda uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybetti. Olay günü Mahmutyazıcıoğlu ile buluşan Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman, Halk TV'de katıldığı programda cinayetle ilgili bildiklerini anlattı.

Fikret Orman: Şafak tehdit edilseydi bana söylerdi 

Açıklama sırasında üzgün olduğu görülen Fikret Orman, "Ben Şafak'ın abisi sayılırdım. Her zaman bir sıkıntısı olsa gelip bana anlatırdı. Olay yaşanmadan önce zaten beraberdik. Ben akşam 19.30'da yanından kalktım. Şafak gayet mutluydu ve hiçbir sıkıntısı yoktu. Tehdit meselesi olsaydı Şafak bana kesin anlatırdı. Beşiktaş ile ilgili bir toplantı değil, sohbet amaçlı önceden görüşelim dedi görüştük" ifadelerini kullandı.