Zehra Güneş hakkında şoke eden gerçek! Meğer o Survivor yarışmacısıyla kuzenmiş...

Kadın Voleybol milli takımımızın yetenekli isimlerinden Zehra Güneş, yeteneğinin yanı sıra güzelliğiyle de son dönemde popüler olan isimler arasında yerini alıyor. Zehra Güneş hakkında şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Meğer güzel sporcu, Survivor yarışmasının sevilen ismi ile akrabaymış...

Zehra Güneş hakkında şoke eden gerçek! Meğer o Survivor yarışmacısıyla kuzenmiş...

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın öne çıkan isimlerinden Zehra Güneş, yetenekli olmasının yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çekiyor. 23 yaşındaki Filenin Sultanı Zehra Güneş hakkında şoke eden gerçek ortaya çıktı. 

Başarısı ve güzelliğiyle popülerliği yakalayan Zehra Güneş, reklam anlaşmalarına imza atmıştı. Sosyal medyada 2.2 milyon takipçiye sahip olan Güneş meğerse herkesin tanıdığı Survivor yarışmacısının akrabasıymış.

Survivor yarışmacısının kuzeni çıktı!

23 yaşındaki başarılı voleybolcu Zehra Güneş, 2020'de Survivor'a katılan başarılı ismin kuzeni çıktı. Survivor 2020 yılında 'Babako' lakabıyla izleyicilerin aklına kazınan Berkan Karabulut, 2022 yılında da Survivor'a katılmış fakat şampiyonluk elde edememişti.

Geçtiğimiz günlerde A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Dünya Şampiyonası ikinci tur F Grubu'ndaki üçüncü maçında ABD ile karşı karşıya gelmişti. ABD'ye 3-1 mağlup olan Filenin Sultanları maç sonunda grupta üçüncü sıraya gerilemişti. Maç sonunda Zehra Güneş ile fotoğraf paylaşan Survivor Berkan, sevgilisinin de bulunduğu kareye, "Yensen de yenilsen de. Gururumuzsun kuzen" notunu düştü. İşte, Survivor Berkan'ın o paylaşımı...

Zehra Güneş hakkında şoke eden gerçek! Meğer o Survivor yarışmacısıyla kuzenmiş... - Resim : 1