Film değil gerçek! Toprağa veirildikten 7 saat sonra evine döndü

Endonezya’da Doğu Cava bölgesindeki Gesikan köyünde ilginç bir olay yaşandı. Sunatro isimli bir adam öldü diye toprağa verildikten 7 saat sonra evine döndü. Sunatro'nun eve dönmesiyle gerçek de ortaya çıktı.

Film değil gerçek! Toprağa veirildikten 7 saat sonra evine döndü

Her şey motosikletli bir adamın trafik kazası geçirmesiyle başladı. Endonezya'nın Gesiken köyündeki Asia One isimli şahsın aktardığı bilgilere göre; motosikletle kaza yapan ve hayatını kaybeden bir adamın üzerinden kimlik çıkmadı. Ceset ise tanınmaz haldeydi.

Bu durum üzerine polis ekipkeri de aracın plakasından sahibinin 40 yaşındaki Sunatro olduğunu tespit etti ve hayatını kaybeden kişinin Sunatro olduğuna karar verildi.

7 saat sonra evine döndü

Sunatro’nun cesedi ailesi ve yakınlarına teslim edildi. Ailesi ve yakınları Sunatro’nun cenezesinin defin işlemlerini gerçekletirdi. Cenaze toprağa verildi. Ancak cenazesi toprağa verilen Sunatro 7 saat sonra evine döndü.

Gerçek ortaya çıktı

Sunatro'nun bir süre önce Variim ismindeki bir tanıdığından borç para aldığı, karşılığında ise motosikletini rehin bıraktığı ortaya çıktı. Ölenin kişinin de Variim olduğu düşünülüyor.

Variim’in ailesi ise cesedi mezardan çıkarmakta lüzum görmeyerek sadece mezar taşındaki ismi değiştirdi.