Filmlere konu olacak olay! Hipnoz bahanesiyle kadınlara cinsel taciz uygulamış, ayrıntılar korkunç

İngiltere'de filmlere konu olacak bir olay gerçekleşti. Kadınlara hipnoz bahanesiyle taciz uyguladığı iddia edilen adamın yaptıkları duyanları hayrete düşürecek cinsten.

Filmlere konu olacak olay! Hipnoz bahanesiyle kadınlara cinsel taciz uygulamış, ayrıntılar korkunç

İngiltere bu taciz skandalıyla çalkalandı. 58 yaşında kendini hipnoterapist olarak tanımlayan Ian Roper isimli adamın kadınları hipnoz bahanesiyle taciz ettiği iddia edildi. Bu iddiaların ardından Roper tutuklandı.

"Deniz kenarındasın" deyip üstünü çıkarmasını istemiş

Hipnoterapistin kadın danışanlarını adeta ‘kendi etkisi altına alarak’ yaptırdıkları dehşete düşürdü. Olay, Roper’ın danışanlarından birinin seans ortasında uyanması ve tekrar ‘uykuya dalması’ sonrasında ortaya çıktı.  Roper, danışanından deniz kenarında vücuduna güneş kremi sürdüğünü sürdüğünü zannetmesini ve üstünü çıkarmasını istemişti.

Filmlere konu olacak olay! Hipnoz bahanesiyle kadınlara cinsel taciz uygulamış, ayrıntılar korkunç - Resim : 1

İddiaları reddetmişti, bilgisayarından çıkanlardan sonra hapsi boyladı

İddiaların yalan olduğunu dile getiren Roper’ın yargılandığı davada karar çıktı. Hipnoterapist, 29 ay hapis cezasına çarptırılırken polis tarafından yürütülen soruşturmada Roper’ın bilgisayarında çocuk tacizi içerikleri bulundu. 10 yıl boyunca cinsel taciz suçlusu olarak kayıtlı kalacak olan Roper, hipnoterapist olarak çalışamayacak.