Acun'dan Poyraz'ın açıklamalarına müdahale

Survivor’da eleme adayları içini döktü. Poyraz'ın açıklamaları ise dikkat çekti. Poyraz konseyde duygu ve düşünceleriyle ilgili açıklama yaparken Acun Ilıcalı hemen müdahale ederek açıklamasını düzeltmesini istedi.

Acun'dan Poyraz'ın açıklamalarına müdahale

Survivior’da artık heyecan dorukda. En çok izlenen yarışma programı Survivior’da tüm izleyenler finali iple çekiyor.

Son konseyde ise eleme adayları içlerini döktü. Ancak dikkat çeken Poyraz’ın açıklamaları oldu. Poyraz duygu ve düşüncelerini dile getirirken dikkat çeken bir cümle kurdu.

Poyraz’ın kurduğu o cümle Acun Ilıcalı’nın dikkatinden kaçmadı ve Acun Ilıcalı, Poyraz’ın açıklamalarına hemen müdahale etti.

Acun Ilıcalı gülerek karşılık vermiş olsa da Poyraz’ın kendi düşüncelerini yanlış ifade etmesi bir anda gülümesemelere yol açtı. Ancak Acun Ilıcalı yine de Poyraz’ın kurmuş olduğu cümleyi düzelttirdi.

Poyraz Konsey’de düşüncelerini ve duygulerını dile getirirlen

"Sizinde dediğiniz gibi bu heyecan bile güzel. Çok farklı şeyler yaşadık, yaşamaya da devam ediyoruz. O yüzden çok heyecanlıyım. Böyle şeyler yaşadığım için çok mutluyum. Yeni şeyler deneyimlemeye yaşamayı çok seviyorum.

Hayatta hep onu kovalıyorum. Yeni şeyler öğrenmeye, yeni şeyler öğretmeyi çok seviyorum. Bu da benim için çok yeni bir deneyim. Burada olduğum için çok çok mutluyum.

Acun'dan Poyraz'ın açıklamalarına müdahale - Resim : 2

Yarışma boyunca İsmail'in dediği gibi herkesin dediği gibi çok zorluk yaşadık.

Esaret altında olmak, özgürlük bence en önemli şey. Hayattaki en önemli olgulardan biri. Esaret altında ıssız bir adada yaşamak başlı başına zor sabır gerektiriyor” dedi."

Poyraz konuşmaya devam etmeden önce Acun Ilıcalı sözünü keserek “Esaret derken? O biraz bize doğru gelmiş oldu. Yarışma formatı olarak diyelim. Bu durum şey gibi oldu. Ben kalenin komutanı siz de esir düşmüşsünüz gibi oldu biraz” dedi. 

Acun’un bu sözleri karşısında ise Poyraz açıklamasını düzelterek, “Yok abi eatağfurullah dedi”.