Fiorentina Falcao için devreye girdi

İtalyan basını Galatasaray gündemini sarsacak bir iddiada bulundu. Öte yandan Monaco cephesinden yeni Falcao açıklaması geldi.

Fiorentina Falcao için devreye girdi

Günlerdir Galatasaray'a transferi konuşulan Radamel Falcao ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre Serie A ekiplerinden Fiorentina, Falcao transferi için harekete geçti.

Fiorentina'dan son dakika hamlesi olarak duyurulan gelişmede Fluminense'nin golcüsü Pedro ile ilgilenen İtalyan ekibinin Bordeaux ve Monaco'nun da bu oyuncuya ilgi göstermesi nedeniyle başka arayışlara girdiği belirtildi.

Tuttosport'un haberine göre Fiorentina, Galatasaray'ın da istediği Falcao için harekete geçtiği iddia edildi.

Monaco formasıyla 140 maçta 83 gol atan Falcao, 2013 yılında Atletico Madrid'den Fransız ekibine transfer edilmişti.

Monaco cephesinden açıklama

Monaco Kulübü ikinci başkanı Oleg Petrov, Galatasaray’ın transferini sonlandırmaya çalıştığı Radamel Falcao ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kolombiyalı futbolcunun transferinde herşeyin mümkün olduğunun altını çizen Petrov “Ancak hala bir şey söylemek için erken. Açıkçası bu konuda en son duruma göre az bir değişiklik oldu. Falcao, diğer oyuncular, teknik adamla konuştum. Oyuncunun isteğini anlıyoruz ama kulübün çıkarlarını da gözetmek zorundayız” dedi.

Falcao’nun yerine yapılacak olası bir yeni transfer hakkında görüşlerini de aktaran ve Inter’den kadrolarına katmaya çalıştıkları Icardi konusunda kaçamak yanıt veren Monacolu yönetici “Şu an için hiçbir şey kesin olmasa da, hücum konusunda diğer çözümler üzerinde de çalışıyoruz. İki gün daha var transferin bitmesine ama kolay değil. Sıkı çalışmalarımız sürüyor. Şu an için çok fazla yorum yapmak istemiyorum” diye konuştu.

Pazartesi günü transfer sona erecek. Monaco'nun 5 milyon euro istediği oyuncunun kime gideceği halen netleşmedi.