Flash TV geri dönüyor! Fehmi Koru ile Özlem Gürses'e teklif gitti

Yeniden yayın hayatına başlayacak olan Flash TV, gazeteci Fehmi Koru ile görüştü. Halk TV'de program yapan Özlem Gürses'e de teklif götürüldüğü gelen bilgiler arasında.

Flash TV geri dönüyor! Fehmi Koru ile Özlem Gürses'e teklif gitti

Flash TV, gazeteci Hakan Aygün ile yeniden yayın hayatına dönüyor. Televizyon ardı ardına transfer yaparken, son olarak bomba bir gazeteci ile görüşüldü.

Gazeteci Fehmi Koru, Hakan Aygün ile bir araya geldi. Halk TV'de program yapan Özlem Gürses'e de teklif gittiği ancak henüz bir görüşmenin gerçekleşmediği belirtildi.

Yeniden yayın hayatına başlayacak olan Flash TV, gazeteci Fehmi Koru ile görüştü. Özlem Gürses'e de teklif götürüldü

Flash TV uzun süre önce yayın hayatına ara vermişti. Yeniden yayın hayatına merhaba diyecek olan kanalın başına Genel Yayın Yönetmeni olarak Hakan Aygün getirildi.

Gazeteci Çağlar Cilara da kanalda yerini aldı.

Ekim ayında yeniden yayın hayatına başlaması planlanan televizyonda Ankara Haber müdürü de Halk TV ve Bizim TV adlı YouTube kanalında çalışan Lale Özan Arslan oldu.

Flash TV’den çok konuşulacak transfer atağı! Hangi bomba isimlere teklif yapıldı?Flash TV’den çok konuşulacak transfer atağı! Hangi bomba isimlere teklif yapıldı?Yaşam
Fehmi Koru ve Özlem Gürses

Kanal son olarak ünlü bir gazeteciye teklif götürdü.

Gazeteci Fehmi Koru, bugün Flash TV'ye giderek Hakan Aygün ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Koru'nun program yapacağı iddia edildi.

Öte yandan Halk TV'de program yapan Özlem Gürses'e de Flash TV'den teklif götürüldü, ancak Gürses ile harhangi bir görüşmenin yapılmadığı öğrenildi.

Gökhan Taşkın TV100'de

Bu arada gazeteci Gökhan Taşkın da TV100 ile anlaştı.

Taşkın 20 Eylül'de ekran karşısına çıkıyor, saat 23:30'da gece bültenini sunacak. Kaynak: Medyatava