Football Manager 2020'nin çıkış tarihi açıklandı

Dünyanın en popüler futbol menajerlik oyunu Football Manager 2020'nin çıkış tarihi açıklandı.

Football Manager 2020'nin çıkış tarihi açıklandı

Her yıl kasım ayında açıklanan çıkış tarihi bu yıl önceki yıllara göre biraz daha geçe kalacak.

Oyunun çıkış tarihi 19 Kasım olarak belirlendi.

Bu tarih Steam, IOS, Android platformları için geçerli.

Stadia ve Switch çıkış tarihleri ise daha sonra duyurulacak.

Oyunun satış fiyatı 179 lira olarak belirlendi. Steam'deki ön sipariş fiyatı ise 161,10 TL olarak açıklandı.

FM 2020'nin özellikleri

Futbol kulübünüzü kendi yönteminizle yönetin. Planlama ve gelişimi daha önce hiç olmadığı kadar ödüllendiren ve menajerleri hem kendi hem de takımlarının kimliklerini geliştirmeye ve iyileştirmeye teşvik eden yeni özellikler ve oyun kontrolleri sunan Football Manager 2020'de bütün fikirler önemlidir.

Tünelde ilerleyerek heyecanı maçın tam kalbinde yaşayacağınız capcanlı bir futbol dünyasına adım atın. Burada fikirlerinizin önemi var!

Burası, planlama ve bilgi birikimini ödüllendiren bir dünya, ama diğer oyunların aksine takip edilecek, önceden belirlenmiş bir sonu ya da senaryosu yok. Sadece sonsuz sayıda olasılık ve fırsat. Her kulübün anlatacak bir hikayesi vardır ve onu yaratmak tamamen senin elinde.

Futbolun bir rüyalar oyunu olduğu söylenir. Yani, menajerler de özel bir hayalperest türü sayılır.

Onlar sorunları değil, sadece fırsatları görür: dünyanın en iyilerine karşı kendilerini kanıtlayacakları, gelişecekleri ve yeni bir futbol felsefesi aşılayacakları, yeteneklerin çekirdekten yetişeceği, kulübün daha yukarılara zorlayacağı ve kupaya dair o bekleyişin sonuna ulaşacakları şanslar.

Zirveye nasıl ulaşacağınız size kalmış... Kararları alan sizsiniz, sonuçlarına da hazır olun...

Dünya çapında futboldaki en iyi 50 ülkeden biri arasından kulübünüzü seçin

2500 kulüpten biriyle her seviyede başarıya imza atarak yeni bir çağ başlatın

En iyi oyuncularla sözleşme imzalayıp geleceği şekillendirin, 500.000'in üzerinde gerçek oyuncu ve personeli gözleyin

Kendi taktik vizyonunuzu oluşturun ve antrenman sahasında bu vizyonu gerçeğe dönüştürün

Bugüne kadarki en sürükleyici ve en akıllı maç motorumuzla oynayın

GELİŞTİRME MERKEZİ

Altyapı faaliyetleri ile ilgili tam denetim sunan çok kapsamlı bir merkez. İlk 11'e hazır olana kadar genç yıldızları kulübe vardıkları ilk andan itibaren altyapıda geliştirmenize olanak tanır.

KULÜP VİZYONU

Bir kültür geliştirin, gündemdeki hedeflerini gerçekleştirmek için yönetim kuruluyla çalışın ve gelecek sezonlarda ilerleme göstermek üzere kulübünüz için bir yol planlayın. Kulüp Vizyonu yönetim kurulunun çok daha ötesine gider, transferlere, oyun tarzına rekabet beklentilerine etki edebilir, kulübün kimliğini güçlendirmeye çalışırken çok yıllı hedefleri yakalayabilirsiniz.

OYNATILMA SÜRESİ YOL HARİTASI

Oyuncunun kadrodaki yerini tanımlamanın yepyeni bir yolu. Oyuncunun sözleşmesi boyunca o an için ve geleceğe yönelik oynatılma süresini oluşturarak, Yedek Oyuncu aşamasından Yıldız Oyuncu olana kadar her aşama için net bir yol belirleyin.

TEKNİK HEYET

Yeni roller, tavsiye ve etkileşim ekibini daha önce hiç olmadığı kadar önemli kılıyor. Bölgeler arasındaki daha fazla işbirliği oyunu, tıpkı gerçek hayattaki gibi bir teknik ekip yapısına yaklaştırıyor.

GRAFİKLE İLGİLİ GELİŞTİRMELER

Yeniden tasarlanan oyuncu ve menajer modelleri, geliştirilmiş ışıklandırma ve yenilenmiş saha görselleri şimdiye kadarki en gerçekçi ve en iyi görünümlü maç deneyimini oluşturmak için bir araya geliyor.