Fotoğrafın çekildiği yer Türkiye! Fuhuş operasyonunda yakalanan kişiyi görenler gördüklerine inanamadı

Zonguldak’ta gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda ilginç bir kare fotoğraflandı. Fuhuş baskınında yakalanan şahıslardan birinin bastonlu olduğu ve yürümekte zorlandığı gözlerden kaçmadı. Bu şahsı görenler büyük bir şaşkınlık yaşadı. Şahıs hakkında bir bilgi daha vardı ki o da herkesi dumura uğrattı.

Fotoğrafın çekildiği yer Türkiye! Fuhuş operasyonunda yakalanan kişiyi görenler gördüklerine inanamadı

Polis ekipleri Türkiye genelinde huzuru sağlamak adına gece gündüz mesai gerçekleştiriyor. Ekiplerin yaptığı baskınlarda ise zaman zaman ilginç görüntüler ortaya çıkıyor. Yine buna benzer bir olay Zonguldak’ta yaşandı.

Fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etme suçlamasıyla gözaltına alınan 1'i kadın 6 şüpheli sabah saatlerinde Zonguldak Adliyesi'ne sevk edildi. 

Fotoğrafın çekildiği yer Türkiye! Fuhuş operasyonunda yakalanan kişiyi görenler gördüklerine inanamadı - Resim : 1

60 YAŞINDA OLMASI HERKESİ DUMURA UĞRATTI

Günübirlik evlerin de kiralama yöntemiyle kullanıldığı tespit edilen soruşturmada fuhşa teşvik eden S.A. (47), Ş.K. (60) ve H.Ç. (42) isimli kadın ile yer temini eden Ş.K. (45), M.B. (22) ve B.E. (21) gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler güvenlik önlemleri altında Zonguldak Adliyesi'ne getirildi. Şüphelilerden 60 yaşındaki Ş.K.'nin elindeki bastonuyla adliyenin merdivenlerini güçlükle çıktığı görüldü.

Fotoğrafın çekildiği yer Türkiye! Fuhuş operasyonunda yakalanan kişiyi görenler gördüklerine inanamadı - Resim : 2