EGO dizisi 6. son bölüm HD izle

EGO dizisinin son bölümü yine nefesleri kesti. 6. bölüm fox tv ekranlarında yayınlandı. EGO dizisinin son bölümde yer yerinden oynadı. İşte EGO dizisi son bölümde yaşananlar ve 6. bölüm izlenme linki...

EGO dizisi 6. son bölüm HD izle

Ego 6. son bölüm 26 Mart Pazar akşamı 20:00'da FOX TV ekranlarında yayınlandı. Dizi severler için Ego 6. bölüm izle bilgilerini haberimizde derledik. İşte Ego son bölüm özeti...

EGO 6. bölümde işler iyice karıştı. Zafer'in babası olanlar karşısında daha fazla duramadı ve Tahir'e verdiği 50 milyon dolar borç karşılığında bazı otellerini ve aracına haciz getirtti. 

Esin ise babasının öcünü alma yolunda emin adımlarla ilerlerken Tahir'in başına gelenler onun da ekmeğine yağ sürdü. Esin hamlelerini yapmaya devam edecek, Diğer yandan Esin Erhan ve Sibel'in düğününe katılma kararı alır. 

Erhan ise Sibel'in yolladığı evlilik sözleşmesi karşısında büyük şok geçirir ve soluğu Sibel'in yanında alır. Düğün hazırlıkları yapan Sibel'e "Ben bu sözleşmeyi kabul etmiyorum" diyen Erhan evlenmekten vazgeçmeyi bile göze alır. Ancak Sibel yeni bir hamle yaparak geri adım atar ve evlilik sözleşmesini iptal eder. 

Erhan bu durum karşısında evlenmeyi tekrar kabul eder.  Erhan ve Sibel'e asıl darbe ise Erhan'dan hamile olduğunu söyleyen Elif'ten gelir. Elif, Tuncay'a tam da düğün zamanı çocuğun Erhan'dan olacağını söyleyeceğini karar verdiğini iletir. Tuncay bu durum karşısında bozulur ve Elif'i başka bir odaya çekerek konuşmaya başlarlar. Tam da bu sırada Elif ile Tuncay arasına konuşulanları Sibel duyar ve Elif'in çocuğunun Erhan'dan olduğunu duyar. 

EGO dizisi 6. son bölüm HD izle - Resim : 1

Peki Sibel bu bilgiye rağmen Erhan ile evlenecek mi? 

Ego son bölüm izleme ekranı yeni bölümün yayınlanmasıyla araştırılmaya başlandı. 

EGO 6. BÖLÜM İZLE

https://www.fox.com.tr/EGO/bolumler