Kerem Bürsin ve Hande Erçel arasında kavga iddialarının gerçeği ortaya çıktı

Fox TV'de ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ve Hande Erçel arasında kavga iddialarının gerçeği ortaya çıktı.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel arasında kavga iddialarının gerçeği ortaya çıktı

Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızları Hande Erçel ve Kerem Bürsin arasındaki aşk mı arkadaşlık mı var tartışmaları sürerken geçtiğimiz günlerde ortaya atılan iddia magazin dünyasını sarsmıştı. Erçel ve Bürsin ikilisinin arasının fena bozulduğu iddiaları hayranlarını şok etmişti.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin yüzünden set durduğu iddia edilmişti

Sen Çal Kapımı çekimleri esnasında kavga etmeye başlayan Hande Erçel ve Kerem Bürsin yüzünden set durduğu iddia edilmişti.

Kavga yüzünden Sen Çal Kapımı dizisinin setinin tatil edildiği haberleri çok konuşulmuştu.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel arasında kavga iddialarının gerçeği ortaya çıktı - Resim : 1

Kerem Bürsin'den yalanlama geldi

Önceki gün kavga ettikleri, aralarının bozulduğu ve bu nedenle setin tatil edildiği haberlerine Kerem Bürsin'den yalanlama geldi.  Posta'nın haberine göre aslında setin tatil olmasının iki nedeni vardı.

Bürsin, Kanada'dan gelen ailesi ile vakit geçirmek için izin istedi. Hatta anne-babasını Hande Erçel ile havalimanında karşıladılar.

İkinci nedeni ise Erçel'in geçirdiği boyun spazmı olduğu iddia edildi.

Ev yaptırıyor

Şu sıralar gözlerden uzak bir yerde ev yaptıran oyuncu, geçtiğimiz günlerde iddiaya göre; ustalarla tartıştı. Sebebi ise hiçbir şeyin istediği gibi olmaması olduğu öne sürüldü.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel arasında kavga iddialarının gerçeği ortaya çıktı - Resim : 2

İyileşene kadar çekimlere ara verildi

Üstüne set yorgunluğu da eklenince strese giren Hande Erçel'in boyun bölgesinde kasılmalar oldu. İyileşene kadar çekimlere ara verildi.

Hande Erçel'in son hali takipçilerini korkutmuştu. Hande Erçel'in Instagram'da paylaştığı fotoğrafta taktığı boyunluk dikkat çekti.

Boyunluk taktığı fotoğrafı paylaştı

"Bugün motivasyonumu Hakan Yıldırım'dan aldım" notuyla boyunluk taktığı fotoğrafı paylaşan Erçel, hayranlarını şaşırtmıştı. Erçel'in bu halini gören hayranları, güzel oyuncunun sağlık durumu hakkında endişe ederek yüzlerce mesaj atınca Hande Erçel açıklama yapmak zorunda kalmıştı. 

Yaptığı paylaşımla takipçilerini bilgilendirdi

Hande Erçel, "Ben iyiyim boynum tutuldu sadece" diyerek, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini bilgilendirdi.