FOX TV'nin yeni dizisi için geri sayım başladı... Timuçin Esen, Şevket Çoruh, Genco Özak... Çukur'u özleyenler dikkat

FOX TV ekranlarında 11 Nisan'da yayınlanacak dizi için geri sayım başladı. Tetikçinin Oğlu dizisinin kadrosunda Timuçin Esen, Şevket Çoruh, Genco Özak gibi önemli ve yetenekli isimler bulunuyor.

FOX TV'nin yeni dizisi için geri sayım başladı... Timuçin Esen, Şevket Çoruh, Genco Özak... Çukur'u özleyenler dikkat

Yasak Elma gibi dizilerle sektörde uzun süre etkisini sürdüren FOX TV şimdilerde yeni bir dizi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Televizyon Gazetesi'nde yer alan habere göre Fox TV ekranında 11 Nisan Salı gününden itibaren Tetikçinin Oğlu isimli yeni diziyi heyecanla takip edebilirsiniz. Timuçin Esen, Şevket Çoruh gibi çok tecrübeli ve kendi izleyici kitlesi olan iki ismin başrolünde bir hikaye bulacaksınız.

ÇUKUR'DAKİ PSİKOPAT TİPLEMELERİYLE BİLİNİYORDU 

Aksiyon dolu sahneleri ve farklı hikaye kurgusu ile dikkat çekecek olan dizide, özellikle Güvercin ile Çukur dizilerindeki psikopat tiplemeleri ile çok dikkat çeken Genco Özak da genç yetenek olarak başrolün diğer ismi oldu.

Tetikçinin Oğlu dizisi, Show TV’de yayınlanan Aile dizisinin reytinglerde AB ve ABC1 gruplarında çift haneli oranlara doğru atak yaptığı bir sırada izleyici ile buluşacak. Benzer izleyici kitlesi nedeniyle, Aile projesinin gücü Tetikçinin Oğlu projesini etkileyebilir mi, henüz bilinmiyor.

Dizinin 11 Nisan Salı günü ekrana gelecek olan yeni bölümü için birçok izleyici şimdiden geri sayımı başlattı. Dizi takipçileri, merakla Tetikçinin Oğlu projesinin ilk bölümü bekliyor.

DİZİNİN HİKAYESİ

Dizinin hikayesinde; kırk yılın dostu; Korkmaz ve İskender. İskender’in oğlu bir kaza sonucu vefat eder. Suçlanan ise Korkmaz’ın 22 yıl önce kaybettiği ve yıllardır aradığı oğlu, Metin. Artık iki dost karşı karşıyalar; biri oğlu öldüğü için, diğeri ise oğlu ölmesin diye…

Oyuncular: Timuçin Esen, Şevket Çoruh, Genco Özak, Serhat Kılıç ve Sezin Akbaşoğulları