PSG karşısında Burak Yılmaz'ın asisti yeterli olmadı

Fransa Ligue 1'de 12'nci haftanın açılış karşılaşmasında lider Paris Saint Germain, milli futbolcular Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'nın formasını giydiği Lille'i 2-1 mağlup etti.

PSG karşısında Burak Yılmaz'ın asisti yeterli olmadı

Fransa Ligue 1'in 12'nci haftasında lider PSG sahasında Lille'i konuk etti. Lille, 31'inci dakikada öne geçti. Burak Yılmaz'ın asistinde David, takımını öne geçiren golü kaydetti ve mücadelenin ilk yarısı bu skorla sona erdi.

Messi riske edilmedi

Haftaiçi antrenmanlarda kas ağrısı nedeniyle idmanlarda bireysel çalışan Lionel Messi, Lille karşısında ilk 11'de başladı ancak karşılaşmanın ikinci yarısında yerini Icardi'ye bıraktı. Kas ağrıları riske edilmeyen Messi, bu hafta oynanacak Leipzig maçına yetiştirilmek isteniyor. 

Di Maria sahne aldı

Messi'nin sahada olmadığı dakikalarda bir diğer Arjantinli Di Maria takımını taşıyan yıldız isim oldu. Bir gol ve bir asistle maça damga vuran Di Maria, takımının 1-0'dan geri dönmesinde kilit rol oynadı.  

Milli oyuncuların çabası yetmedi

Milli futbolcular Zeki Çelik ve Burak Yılmaz, karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Zeki Çelik 90 dakika sahada kalırken bir de sarı kart gördü. Burak Yılmaz ise 75'inci dakikada yerini Onana'ya bıraktı. Yusuf Yazıcı ise yedek kulübesinde başladığı mücadelede 90'ıncı dakikada Bamba'nın yerine oyuna dahil oldu.