Karısını yüzlerce kişiyle cinsel ilişkiye zorladı

Fransa'da bir şahıs, 10 yıl boyunca sakinleştirici verdiği karısını, başkalarıyla cinsel ilişkiye zorladı. Kadın, bu ilişkilerden hamile kalırken, sapık koca tutuklandı. Ancak çocukların kimden olduğu bilinmiyor.

Karısını yüzlerce kişiyle cinsel ilişkiye zorladı

Fransa, Vaucluse eyaletinde bulunan Mazan kasabasındaki bu olayla çalkalanıyor. 6 bin 36 nüfusa sahip kasabada yaşayan sapık kocanın, karısını 10 yıl boyunca yüzlerce kişiyle cinsel ilişkiye girmeye zorladığı ortaya çıktı.

 

Sapık adam, yemeğine sakinleştirici koyduğu karısını, internetten tanıştığı kişilere pazarladıktan sonra cinsel ilişkileri kayda aldı. Sapık kocanın yaşının 68 olduğu açıklanırken, kadının yaşının da 61 olduğu bilgisi verildi.

49 kişinin kimliği belirlendi

Konuyla ilgili detaylı bir soruşturma başlatan polis ekipleri, kimlikleri belirlenen zanlılardan 49'unu yakaladı. Bu şahıslardan 33'ü ise gözaltına alındı.

Adamın evine yapılan aramalarda da kadının cinsel ilişkiye girdiği anların kayıtları bulundu.

 

Cezaevine gönderildi

Sapık koca olayın ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polisin yakaladığı kişiler arasında itfaiyeci, cezaevi amiri ve bir de gazeteci bulunuyor. Gözaltına alınan şüpheliler, internetteki ilanda "Eş değiştirme" talebi olduğunu ve kendilerinin bir suçu olmadığını ifade etti.

Erkekleri tanımadı

Mağdur kadına, kendisiyle ilişkiye giren erkeklerin de fotoğrafları gösterildi. Ancak kadın, fotoğrafta gösterilen erkeklerin hiçbirini tanımadığını ve bu şahıslarla cinsel ilişkiye girdiğini hatırlamadığını dile getirdi.

Tacizci kocanın, eşinin uyanması durumunda neler yapılacağını da internetten tanıştığı kişilere detaylıca anlattığı belirtildi.

 

Boşanma davası açtı

Sapık koca hakkında istenen hapis cezası da belli oldu. Buna göre tacizci eş 20 yıl hapis cezasıyla yargılanıyor.

10 yıl boyunca tacize uğrayan kadın da eşine boşanma davası açtı.

Çiftin çocuklarının kimden olduğu ise henüz bilinmiyor.