Freiburg - Werder Bremen CANLI İZLE

Almanya Bundesliga'da 27. haftasında Freiburg ile Werder Bremen karşılaşıyor. Zorlu karşılaşma saat 16:30'da başladı ve S Sport kanalından canlı olarak yayınlanıyor. İşte detaylar.

Freiburg - Werder Bremen CANLI İZLE

Almanya Bundesliga'da 27. hafta devam ediyor. Zorlu müsabakada Freiburg ile Werder Bremen seyircisiz müsabakada karşı karşıya geliyor.

Freiburg - Werder Bremen maçı saat kaçta hangi kanalda?

Karşılaşma 23 Mayıs Cumartesi (bugün) saat 16:30'da başladı ve S Sport kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Müsabaka web üzerinde ise S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebiliyor.

Bundesliga'da 26 hafta sonunda Freiburg'un 37, Werder Bremen'in 18 puanı var.

İki takım arasında oynanan son maç 2-2 berabere tamamlanmıştı.

Freiburg - Werder Bremen istatistikleri

Freiburg ile oynadığı son yedi resmi maçın birini kaybeden Werder Bremen (3G 3B), tek mağlubiyetini Şubat 2018'de deplasmanda aldı (0-1).

Werder Bremen'in Bundesliga tarihinde en yüksek galibiyet yüzdesi yakaladığı (%56) ve maç başına en fazla gol attığı (2.2) rakibi Freiburg.

Freiburg'un Bundesliga tarihinde filelerini en fazla havalandırdığı (51) ve en fazla gol yediği (87) rakibi Werder Bremen.

Werder Bremen'i konuk ettiği son iki maçta mağlup olmayan Freiburg (1G 1B), rakibine karşı en uzun serisini yakaladı.

Bu sezon Bundesliga'da oynadığı 26 maçta 37 puan toplayan Freiburg, 2018/19 sezonunu 36 puanla tamamlayabilmişti.

Son 15 Bundesliga karşılaşmasında akan oyun organizasyonları sonucunda sadece dört gol atabilen Freiburg, ilk 11 karşılaşmada bu şekilde 17 kez gol sevinci yaşamıştı.

Son yedi Bundesliga maçında bir puan toplayabilen Werder Bremen, bu süreçte en az puan kazanan takım konumunda.

Werder Bremen, Bundesliga tarihinde ilk 25 maçlar itibarıyla en az puan topladığı sezonu yaşıyor (18). Lig tarihinde 25 karşılaşmanın ardından 18 ve altında puan kazanabilen 37 takımın tamamı küme düştü.

Bundesliga'nın 2019/20 sezonunda en fazla kafa golü yiyen takım olan Werder Bremen (14), 2018/19'da kalesinde sadece üç kafa golü görmüştü.

Werder Bremen oyuncusu Leonardo Bittencourt'un Bundesliga kariyerinde üçten fazla gol attığı tek rakibi Freiburg (6 gol).