Friends yıldızıyla öldüğü gün konuştuklarını ilk kez anlattı

Efsane dizi Friends'in yıldızlarından Jennifer Aniston, rol arkadaşı Matthew Perry'nin öldüğü gün aralarında geçen konuşmayı ilk kez paylaştı.

Friends yıldızıyla öldüğü gün konuştuklarını ilk kez anlattı

Fenomen dizi Friends'te Chandler Bing isimli karakteri canlandıran Matthew Perry'nin ekim ayındaki ölümü hem dünyadan hayranlarını hem de 10 yıl boyunca beraber kamera karşısına geçtiği rol arkadaşlarını derinden sarstı.

Perry'nin ardından oyuncu arkadaşları duygu dolu paylaşımlar yaparak Perry'i anarken, Aniston geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. 

"GERÇEKTEN ZOR BİR DURUMA DÜŞMÜŞTÜ"

Friends yıldızı, yeni bir röportajda Matthew Perry ile öldüğü sabah konuştuğunu ve onun acı çekmediğini açıkladı. Jennifer Aniston, Matthew Perry'nin başkalarına yardım eden biri olarak hatırlanmak istediğini ve herkesin de bu şekilde yapması gerektiğini söyledi: 

"İnsanların onun gerçekten sağlıklı olduğunu ve sağlıklı olmaya başladığını bilmesini istiyorum. Çok çalıştı. Gerçekten çok zor bir duruma düşmüştü. Onu çok özlüyorum. Sağlıklıydı. Sigarayı bırakmıştı. Forma giriyordu." 

Aniston ayrıca Perry'nin öldüğü günün sabahı onunla mesajlaştığını ekleyerek "Mutluydu, acı çekmiyordu" dedi.

Friends yıldızıyla öldüğü gün konuştuklarını ilk kez anlattı - Resim : 1

"UMARIM HİÇ DÜŞÜNMEDİĞİ BİR ŞEKİLDE SEVİLDİĞİNİ BİLEBİLİR"

Matthew Perry, 28 Ekim'de Kaliforniya'nın Pacific Palisades kentindeki evindeki jakuzide ölü bulundu. Perry'nin ölümü sevenlerini sarsarken; Los Angeles'taki evinin dışında ve Friends'teki Monica'nın dairesinin dış cephesi olarak kullanılan New York City binasının yakınında hayranları tarafından anıtlar oluşturuldu. 

Jennifer Aniston röportajında, Perry'e gösterilen bu vefa üzerine, "Çok güzel. Umarım hiç düşünmediği bir şekilde sevildiğini bilebilir." (Sözcü)