Takipçilerini kandıran Selin Ciğerci sosyal medyanın diline düştü!

Futbolcu eşi Gökhan Çıra ile boşanma iddiaları ortaya çıkan Selin Ciğerci, maskara reklamıyla takipçilerini kandırınca sosyal medyanın diline düştü.

Takipçilerini kandıran Selin Ciğerci sosyal medyanın diline düştü!

Futbolcu eşi Gökhan Çıra ile boşanma iddiaları ortaya çıkan ve maskara reklamı yapan Selin Ciğerci, videoyu kesip takma kirpik taktıktan sonra takipçilerini kandırınca sosyal medyanın diline düştü.

Dillere düştü

Instagram hesabından maskara reklamı yapan Selin Ciğerci'nin, videoyu kesip takma kirpik taktıktan sonra 'Aynı takma kirpik gibi oldu' diyerek reklamını yaptığı maskaraya övgüler dizmesi dikkat çekti.  Ciğerci'nin bu sözleri eleştiri oklarının hedefi oldu.

Sosyal medya fenomeni ve iş kadını Selin Ciğerci; girdiği polemiklerle, aldatma iddialarıyla sık sık magazin gündeminde yerini korurken son yaptığıyla da tepki topladı.

Takipçilerini kandıran Selin Ciğerci sosyal medyanın diline düştü! - Resim : 1

Selin Ciğerci, maskara reklamı yaptığı videosunda takipçilerini kandırması olay oldu. Ciğerci, kirpiğine rimel sürüp ardından videoyu kesip takma kirpik taktıktan sonra "Aynı takma kirpik gibi oldu" demesi ise olay oldu.

 Ciğerci'ye tepki gösteren takipçileri bu durum karşısında şaşkınlıklarını koruyamadı. Söz konusu video sosyal medyada çok sayıda izlendi.