Futbolculara tecavüz soruşturması

Futbolcular günlük antrenmanlarının ardından kulübün barında sarhoş bir kadına tecavüz edip videoya kaydetti. Skandalın sosyal medyada ortaya çıkmasının ardından soruşturma başlatıldı.

Futbolculara tecavüz soruşturması

Sosyal medya bir skandalı daha ortaya çıkardı. Bir grup futbolcu, günlük antrenmanını yaptıktan sonra kulübe ait barda eğlenmeye gitti. Burada aldıkları fazla alkolün etkisiyle kendilerinden geçmeye başladılar.

O sırada barda bulunan ve tamamen sarhoş olan bir kadına sarkıntılık yapmaya başlayan genç futbolcular, kadına sırayla tecavüz etmeye başladı ve o anları cep telefonlarıyla kaydetti. Olaya tanık olan bir kişinin gizlice kaydettiği görüntüleri sosyal medyada yayınlamasının ardından polis ve savcılık harekete geçti.

Kadına tecavüz ettikleri net olarak görülen genç futbolcular hakkında soruşturma başlatılırken, kırmızı ve beyaz kıyafetler giyen futbolcuların tutuklanması bekleniyor. O sırada çıplak olduğu görülen kadının ise olayın ardından ailesiyle birlikte futbolcular hakkında suç duyurusunda bulunduğu açıklandı.

Kulüp başkanı da iddiaları doğrularken, adli makamların yanı sıra kendilerinin de soruşturma başlattığını açıkladı. İki farklı videoda da iprenç görüntülerin yer aldığı ve zaman olarak 20 Eylül'ün tespit edildiği ifade edilirken, videonun birinde genç kadına zorla oral seks yaptırıldığı görülüyor.

Belçika'nın Espoir Minerois takımında yaşanan skandalın ardından bazı futbolcuların kadro dışı bırakıldığını kaydeden kulüp başkanı Joseph Gaillard, olayın sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirtti.

Aile hakkını mahkemede arayacak

Genç kızın annesi, futbolcuların kızına tecavüz ettiğinin kanıtlarla sabit olduğunu ifade ederek, olay esnasında uyuşturucu etkisinde olduğuna dair raporların da bulunduğunu söyledi.

Futbolculardan biri genç kızın rızası olduğunu iddia ederken, aile bunun asla gerçeği yansıtmadığını ileri sürdü.