Futbolumuz parçalı bulutlu

Avrupa’da Galatasaray çeyrek finale gidiyor diyorduk bir anda Başkan yönetimden el çektirildi.

Milli takım dünya kupası yolundaydı, bir anda Avrupa’nın 20. Takımı olduğu gerçeği yüzümüze tokat gibi çarptı.

Hakemler tahkim yoluyla görevlerine iade edildi ama maç verilmiyor. İsviçre Futbol Federasyonu, Cüneyt Çakır için resmi yazı yazıyor ancak bizden ses çıkmıyor.

Yayın ihalesi gerçekleşmedi. TFF başkanı istifa etti. Daha nice pek çok olay ile futbolumuza bir türlü bahar gelmedi, gelmesi de pek zor.

Biri Güler, Biri Ağlar

Pazar günü derbide geçmiş ve gelecek yan yanaydı. Bir neslin sembol ismi Arda Turan ve yeni jenerasyonun bayrak ismi Arda Güler aynı anda oyuna girdi.

Futbolumuz parçalı bulutlu - Resim : 1

Arda Turan kariyerinin sonunda oldukça üzgün. Çünkü hak etmediği bir dönemden geçiyor. Umarım bir an önce toparlar kendini ve en az iki yıl daha futbola devam eder.

Futbolumuz parçalı bulutlu - Resim : 2

Arda Güler ise gelecek. Gözlerinden umut ve neşe taşıyor. Maç sonucunda da tıpkı soyadı gibi güldü. Allah neşesini arttırsın.

Ali Koç Totemi

Ali Koç, Fenerbahçe’nin son 8 maçında tribüne gitmemiş. Fenerbahçe bu 8 maçın 7’sini kazanmış. Biri Galatasaray derbisi. Berabere kaldığı rakibi ise Trabzonspor ve maçın 75 dakikasını 10 kişi oynadı. Ali Koç, kulübe hiç gelmese acaba Fenerbahçe ne başarılar sağlar?

Ali Başkan’ın Trabzonspor iyi top oynuyor dedikten sonra ki 3 maçta 1 mağlubiyet, 2 beraberlik aldığını hatırlatmak gerek.

İsmael Kartal

Beşiktaş, kariyeri kulübün büyüklüğüne çokta uymayan bir teknik adam getirdi; Valerian İsmael. Ancak iki haftada başarılı sonuçlar elde edildiği açık. Şu anda tüm Beşiktaş taraftarı, gelecek sezon için umutlu. Asıl büyük umut ise yukarıda da belirttiğim gibi 8 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik alan Fenerbahçe taraftarında. Acaba İsmail Kartal’ın adı İsmael Kartal olsaydı yeni sezon için Löw konuşulur muydu?