Galatasaray'a bir kötü haber daha! Belotti'den sonra Cengiz Ünder de tercihini yaptı

Transferde vites artıran Galatasaray, Andrea Belotti, Mauro Icardi ve Cengiz Ünder için girişimlerini hızlandırmıştı. Belotti'nin transferde Roma'yı tercih etmesiyle hesapları bozulan sarı-kırmızılı ekibe bir kötü haber de Cengiz Ünder'den geldi. Cengiz Ünder'in, İtalyan ekibine imza atabileceği öğrenildi.

Galatasaray'a bir kötü haber daha! Belotti'den sonra Cengiz Ünder de tercihini yaptı

Okan Buruk önderliğinde giren Galatasaray, ligin ilk iki haftasında 3 puan topladı. Giresunspor yenilgisinin ardından transfere hız veren sarı-kırmızılı ekibe Belotti'den sonra bir kötü haber de milli futbolcu Cengiz Ünder'den geldi. İşte Cengiz Ünder'in yeni adresi...

Futbolda geçtiğimiz sezon büyük bir hayal kırıklığı yaratan Galatasaray, yeni sezona büyük değişikliklerle girdi.

Dursun Özbek'in başkanlık koltuğuna oturmasıyla birlikte teknik direktörlük görevine getirilen Okan Buruk, yaz boyunca takımını yeni sezona hazırladı.

Transfer döneminde de birçok yeni oyuncuyla kadrosunu güçlendiren sarı-kırmızılı ekip, transferde büyük oynamaya devam ediyor.

Son olarak Dries Mertens ve Lucas Torreira'nın da transferiyle birlikte beklentiyi arttıran Galatasaray, yeni isimler için girişimlerini hızlandırdı.

BELOTTI'DEN KÖTÜ HABER

Galatasaray, İtalyan forvet Andrea Belotti'ye son olarak 4.5 milyon Euro maaş ve imza parası teklif etmişti.

Bu gelişmenin ardından Andrea Belotti, geleceğiyle ilgili kararını verdi. İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın paylaştığı bilgiye göre Belotti, Galatasaray'ın teklifi maddi olarak daha iyi olmasına rağmen Jose Mourinho'ya söz verdiği için sarı-kırmızılıların teklifini reddetti.

Roma da kadrosunda düşünmediği isimlerle yollarını ayırıp Belotti'ye imza attırmayı hedefliyor.

Justin Kluivert'ı Fulham'a, Eldor Shomurodov'u Bologna'ya ve Afena-Gyan'ı da Cremonese'ye göndermek üzere olan İtalyan ekibi böylece Belotti'ye yer açacak.

ICARDI'NIN EŞİ TRANSFER İÇİN İSTANBUL'DA

Galatasaray'ın gündeminde yer alan bir diğer forvet oyuncusu Mauro Icardi'nin eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara, transfer görüşmleri için İstanbul'a geldi.

Fransız basınından Le Parisien'in haberine göre, Arjantinli yıldızın PSG'deki geleceği belirsizliğini koruyor.

Habere göre yıldız futbolcunun eşi Wanda Nara, Mauro Icardi konusunda görüşmeler yapmak üzere İstanbul'a geldi.

CENGİZ ÜNDER'İN YENİ ADRESİ BELLİ OLUYOR

Türkiye'deki yabancı kuralı nedeniyle Galatasaray'ın sürpriz bir şekilde listesine aldığı Cengiz Ünder'den kötü haber geldi.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, milli futbolcunun Atalanta'ya transfer olabileceğini yazdı.

Habere göre, Marsilya, Atalanta'dan Ruslan Malinovskiy'i renklerine katmak istiyor. Fransız ekibi, takas için Cengiz Ünder'i önerdi.

İki kulüp arasında anlaşmanın yakın olmadığı vurgulanırken, görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.

Marsilya'nın daha önce kiraladığı ve yazın bonservisini aldığı Cengiz Ünder, 2017 yazında Başakşehir'den Roma'ya 14.5 milyon Euro'ya transfer olmuştu.

Eylül 2020'de İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Leicester City'ye kiralanan milli futbolcu, Haziran 2021'de İtalyan ekibine geri döndü. Aynı yaz Marsilya'ya satın alma opsiyonuyla kiralandı.