Galatasaray - Akhisarspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Ligin tartışmasız en iddialı ekiplerinden Galatasaray, Süper Kupa maçında geçen yıl Ziraat Türkiye Kupası finalinde eşleştiği Akhisarspor ile karşılaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanaldan yayınlanacak?

Galatasaray - Akhisarspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Sarı kırmızılı ekip kamp çalışmaları yanı sıra hazırlık maçlarıyla da takımının eksiklerini görüp bir kısmını giderdi. Galatasaray lig başlamadan önceki ilk resmi maçında bugün yani 7 Ağustos Çarşamba günü Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Akhisarspor ile Süper Kupa için karşı karşıya gelecek.

Galatasaraylı ve Akhisarsporlu taraftarın merak ettiği soru ise Galatasaray - Akhisarspor maçının hangi kanalda yayınlanacağı. 

Galatasaray - Akhisarspor ATV canlı

ATV kanalı Galatasaray - Akhisarspor Süper Kupa final maçını canlı olarak yayınlayacak. 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu şampiyonu Galatasaray ile 2018-2019 sezonu Ziraat Türkiye Kupası finalisti Akhisarspor 7 Ağustos Çarşamba günü (bugün) saat 21:30’da karşı karşıya gelecek. Mücadele ATV'den canlı olarak yayınlanacak.

TFF Süper Kupa müsabakasını FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Karşılaşmada Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler olacak.

Yeni adıyla ilk maç 2006 yılında Almanya'nın Frankfurt şehrinde Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynandı. Bu müsabakayı siyah-beyazlılar 1-0'lık sonuçla kazandı. Bu kupada son maç ise yine Galatasaray ile Akhisarspor arasında oldu. Konya'daki maçta penaltı atışları sonucunda Akhisar kupanın sahibi oldu.

Bu yıl 13. kez düzenlenecek TFF Süper Kupa'da bugüne kadar en çok kazanan ekip Galatasaray. Sarı-kırmızılılar; 2008, 2012, 2013, 2015 ve 2016 yıllarında Süper Kupa'yı müzesine götürdü. Kupada ayrıca Fenerbahçe 3, Beşiktaş, Trabzonspor, Konyaspor ve Akhisarspor ise 1'er kez sevinç yaşadı.