Abdurrahim Albayrak, kazada yaralanan yıldız oyuncu Omar'ın basına sızan görüntülerine sert tepki gösterdi!

Abdurrahim Albayrak, havai fişek patlamasında feci şekilde yaralanan Galatasaylı yıldız oyuncu Omar'ın görüntülerine sert tepki gösterdi. Albayrak, "Arkadaşlar, ayıptır günahtır. Bu insanın 3 çocuğu var. Böyle bir resmi hangi vicdan servis edebilir?" dedi.

Abdurrahim Albayrak, kazada yaralanan yıldız oyuncu Omar'ın basına sızan görüntülerine sert tepki gösterdi!

Galatasaray'da Norveçli futbolcu Omar Elabdellaoui'nin Yılbaşı gecesi elinde havai fişek patladı. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan Omar'ın basına sızan fotoğraları büyük yankı uyandırdı. 

Galatasaray’ın 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Teknik Direktör Fatih Terim ve Arda Turan, Omar Elabdellaoui’yi ziyaret etmek üzere hastaneye geldi.

Norveçli yıldız futbolcunun sosyal medyaya düşen görüntüleri hakkında açıklamalarda bulunan Abdurrahim Albayrak, "Sitenin ambulans görevlisi sosyal medyada paylaşıyor. Arkadaşlar, ayıptır günahtır. Bu insanın 3 çocuğu var. Böyle bir resmi hangi vicdan servis edebilir?" sözleriyle sert tepki gösterdi.

Abdurrahim Albayrak, kazada yaralanan yıldız oyuncu Omar'ın basına sızan görüntülerine sert tepki gösterdi! - Resim : 1

Albayrak: O bizim canımız, ciğerimiz. İçimize ateş düştü

Norveçli futbolcunun sağlık durumuyla ilgili olarak basın mensuplarına konuşan Abdurrahim Albayrak, "Kendisi konuşabiliyor, doktorlara yanıt verebiliyor. Allah beterin beterinden korusun diyelim. Kulüp olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. O bizim canımız, ciğerimiz. İçimize ateş düştü. Sosyal medyaya bir tane resim servis edilmiş. Çok üzüldüm, bunu söylemek istiyorum. Omar'ın gözlerinin içi yıkanacak, bir gözleri yıkansın, netice o zaman ortaya çıkacak" sözleriyle gözlerine aldığı hasarın henüz hangi boyutta olduğunun bilinmediğine dikkat çekti.

Albayrak'tan çok sert tepki!

Norveçli yıldız futbolcunun sosyal medyaya düşen görüntüleri hakkında açıklamalarda bulunan Abdurrahim Albayrak, "Sitenin ambulans görevlisi sosyal medyada paylaşıyor. Arkadaşlar, ayıptır günahtır. Bu insanın 3 çocuğu var. Böyle bir resmi hangi vicdan servis edebilir?" sözleriyle çok sert tepki gösterdi.

 Galatasay Kulübünden açıklama

Sarı kırmızılıların resmi sitesinden oyuncunun durumuyla ilgili olarak yapılan açıklamada ise "Yüzünde yanıklar olan oyuncumuzun gözlerine aldığı hasar ileri tetkikler sonrası anlaşılacaktır. Bilinci yerinde olan ve hayati tehlikesi bulunmayan oyuncumuzla ilgili gelişmeler oldukça bilgi verilecektir" ifadeleri ye aldı.

Abdurrahim Albayrak, kazada yaralanan yıldız oyuncu Omar'ın basına sızan görüntülerine sert tepki gösterdi! - Resim : 3