Galatasaray Başkanı Cengiz: Ali Bey sinkaflı laflar etmiş diyorlar... İyi ki de duymamışım!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynanan derbide yaşanan olaylarla ilgili olarak, "Ali Bey sinkaflı laflar etmiş diyorlar. İyi ki de duymamışım. Ciddi tepki verirdim. İnşallah açıklama yapar, küfür ettiğine inanmıyorum" dedi.

Galatasaray Başkanı Cengiz: Ali Bey sinkaflı laflar etmiş diyorlar... İyi ki de duymamışım!

Galatasaray devre arasında kadrosuna kattığı futbolcular için imza töreni düzenlendi. Törenin ardından Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe derbisinde yaşananları anlatan Cengiz, "Dün ben de şaşırdım. Neşet Ertaş’ın ‘Yazımı kışa çevirmeye çalıştılar’ sözü var. Er meydanına çıkıp, mağlup olmak da onurdur. Önemli olan oraya çıkmak. 21 yıldır o sahada mağlup olduk. VAR geldiğinden beri mağlup olmuyoruz. VAR yokken hile yapıyordunuz demek istemiyorum. Bize yenildiği için algı değiştirmeye çalışmak yine bizi yüceltir. Bu bağlamda Fenerbahçe yönetiminin bu tavırlarını hoş karşılamıyorum. Hakem maça etki etti diyorlar. Golü verse 1-1 olacak. Penaltıyı vermediler, kırmızı kartı vermedi. Onları verseydi ne olacaktı? Mademki hakem sonuca etki etti, bizim lehimize 4 pozisyon var. Neticeye etki etmedi bence" diye konuştu.

"Ali bey bambaşka bir hale büründü"

Maçın bitiminden sonra olan olaylarla ilgili konuşan Cengiz, "Maç bitti. Allah'a şükürler olsun yendik. Alkışladım. Voleybolda kendi sahamızda yenildik, kendileri dakikalarca alkışladılar. Biz yenilgilerimizde dersler de çıkartırız. Gelmiş Ali Bey, şunu dediğini hatırlıyorum, 'Başkanım bu yapılan ayıp'. Ali Bey benim antipati duyduğum bir insan değildir. Çok köklü bir ailesi var. Kendisi de iyi bir insan. Orada bambaşka bir hale büründü. Stat güvenlik amiri gibi herkese ayar verdi. Ben de kendi takımımı alkışladım. En son oyuncum girmeden çekilmedim. Herkes içeri girdi. Bizim arkadaşlar geçelim dedi. Ali Bey sinkaflı laflar etmiş diyorlar. Ben duymadım. İyi ki de duymamışım. Ciddi tepki verirdim. İnşallah açıklama yapar, küfür ettiğine inanmıyorum. Abdurrahim Bey'e demiş. Ya orada tek başına niye yapıyorsun sevgili Ali. Sen stat güvenlik amiri değilsin. Gerçek bu. Karşı takımı rencide etmem, ettirmem. Yanlış söylemlerin hiçbirine katılmıyorum” şeklinde konuştu.