Galatasaray gözünü Ferro'ya dikti

Galatasaray devre arasında transfer arayışına devam ediyor. Takım, Benfica'nın 1.92lik yıldız futbolcusunu gözüne kestirdi.

Galatasaray gözünü Ferro'ya dikti

Devre arası transfer döneminde çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Benfica'da oynayan savunmacı Ferro'yu kadrosuna dahil etmek istiyor. 1997 doğumlu olan Portekizli futbolcu, Benfica dışında başka bir kulüpte forma giymedi.

Galatasaray, Benfica'dan Ferro'yu transfer etmek için Portekiz ekibi ile görüşmelere başladı. Portekiz'in Record gazetesinin haberine göre sarı-kırmızılı kulüp, Ferro'yu sezon sonuna kadar kiralamak istediği ve teklifini Benfica'ya ilettiği belirtildi.

Piyasa değeri 8 milyon euro olan 23 yaşındaki Portekizli stoper, bu sezon Benfica'da sadece sadece 3 lig maçında forma giyebildi. Benfica alt yapısında yetişen ve Portekiz genç milli takımlarında da oynayan Ferro, stoper mevkisinde oynuyor ve 1.92'lik boyuyla dikkat çekiyor.

1997 doğumlu olan Portekizli futbolcu, kariyerinde Benfica dışında başka bir takımda oynamadı. 2012'de profesyonel olan Ferro, Benfica'nın U15 takımında futbol oynamaya başladı ve 2019 yılında A takım ile sözleşme imzaladı.