Galatasaray son bombasını patlattı!

Galatasaray bir süredir peşinde olduğu Fulham'da oynayan Jean Michael Seri ve kulübü ile transfer için görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Jean Michael Seri'nin yarın İstanbul'a gelip imza atması bekleniyor.

Galatasaray son bombasını patlattı!

Galatasaray, Premier Lig ekiplerinden Fulham forması giyen Michael Seri ve kulübü ile görüşmelere başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

Profesyonel futbolcu Jean Michael Seri'nin Kulübümüze geçici transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü Fulham FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray, Fulham’dan orta saha oyuncusu Jean Michael Seri’yi kiralık olarak kadrosuna kattı. Seri kariyerinde en parlak dönemi Nice’de oynadığı zaman yaşadı ve 123 maçta 12 gol, 26 asistlik performans gösterdi.

Galatasaray, Fernando’nun Sevilla’ya transfer olmasının ardından o bölgeyi güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezon için transfer çalışmalarını kapsamında sarı-kırmızılıların İngiliz ekibi Fulham’da forma giyen Fildişi Sahilli futbolcu Jean Michael Seri ile anlaştı. Kiralık olarak kadrosuna katan Cimbom, Seri için 1 milyon 500 bin Euro ile 2 milyon Euro arasında bir kiralama bedeli ödeyecek.

Jean Michael Seri Afrika Uluslar Kupası'nda milli takım formasını giydi
Jean Michael Seri Afrika Uluslar Kupası'nda milli takım formasını giydi.

Jean Michael Seri'nin performansı

Nice: 123 maç 12 gol, 26 asist
FC Paços de Ferreira: 69 maç 3 gol, 7 asist
Fulham: 34 maç 1 gol, 3 asist
Porto B: 14 maç 1 gol, 1 asist
Fildişi Milli Takımı: 23 maç, 2 gol

Jean Michael Seri kimdir?

Jean Seri 19 Temmuz 1991'de Fildişi Sahili'nde dünyaya geldi. Primeira Liga ekiplerinden Fulham'da oynuyor. 1,70 boyundaki sağ ayak merkez orta saha oyuncusu Jean Michael Seri'nin güncel piyasa değeri 25 milyon Euro.

Jean Michael Seri, geçtiğimiz sezon Fulham formasıyla ligde oynadığı 32 maçta 1 gol attı, 3 asist yaptı. Fildişi Sahilli futbolcunun Fulham'la 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.