GALATASARAY HABERLERİ: Devleri peşine takmıştı... Kararını verdi! Zaniolo'dan taraftarı mutluluktan çıldırtacak sözler!

Galatasaray’ın yeni transferi Zaniolo sezon sonunda takımdan ayrılacağına yönelik iddialara ilişkin, “Hemen sezon sonunda teklif beklemek ya da gitmek gibi bir düşüncem yok” dedi. Bu açıklama sarı kırmızılı taraftarları mutlu etti.

GALATASARAY HABERLERİ: Devleri peşine takmıştı... Kararını verdi! Zaniolo'dan taraftarı mutluluktan çıldırtacak sözler!

Devre arası transfer dönemine damga vuran bir hamle yapan Galatasaray, İtalya ligi ekiplerinden Roma’da forma giyen Nicolo Zaniolo’yu kadrosuna katmıştı.

ÜÇ PUANI GETİREN GOLÜ ATTI

15 milyon Euro bonservis ödenerek transfer edilen Zaniolo, takımın Kasımpaşa’yı yendiği maçta attığı golle sarı kırmızlılara hayat vermişti.

GALATASARAY HABERLERİ: Devleri peşine takmıştı... Kararını verdi! Zaniolo'dan taraftarı mutluluktan çıldırtacak sözler! - Resim : 1

DEV TAKIMLARIN RADARDINDA

İtalyan ekipleri Milan ve Juventus’un gündeminde olan futbolcuyla son olarak İngiliz ekibi Tottenham Hotspur’un ilgilendiği iddia edilmişti.

Sözleşmesinde 35 milyon Euro bonservis karşılığında serbest kalır maddesi bulunan Zaniolo, geleceği hakkında konuştu.

GALATASARAY HABERLERİ: Devleri peşine takmıştı... Kararını verdi! Zaniolo'dan taraftarı mutluluktan çıldırtacak sözler! - Resim : 2

TAKIMDAN GİDECEK Mİ?

Sabah’ın haberine göre Zaniolo, Galatasaray üzerine yapılan bir sohbette, "Hemen sezon sonunda teklif beklemek ya da gitmek gibi bir düşüncem yok. Galatasaray'da önce şampiyonluk yaşamak sonra Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum” dedi.

ATMOSFERDEN ETKİLENDİ

Stadyumdaki atmosfer hakkında da değerlendirme yapan Zaniolo, “Bu nasıl bir atmosfer? Mancini ile görüştüğümde bahsetmişti. Ancak bu kadarı gerçekten farklı, kusursuzdu. Galatasaray taraftarı etkileyici, büyüleyiciydi" ifadelerini kullandı.