Ultraslan'dan istifa çağrısı!

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan, sarı-kırmızılı takımın Gaziantep FK'ye 3-1 mağlup olduğu maçın ardından kulüp Başkanı Burak Elmas ve Yönetim Kurulu'nu istifaya davet etti.

Ultraslan'dan istifa çağrısı!

Galatasaray, Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar 1-0 öne geçtiği maçta birçok gol fırsatından yararlanamadı ve sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılı takımın taraftar gruplarından Ultraslan, Başkan Burak Elmas ve Yönetim Kurulu'nu istifaya davet etti.

 

ultrAslan'ın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, "Sabrımız kalmadı. Yıllık Olağan Genel Kurul öncesi acilen seçim kararı alınmalı. Galatasaray’ımızın kaybedecek bir dakikası bile kalmadı. Yönetemeyenler geleceğe yön veremez, beceremeyenler koltukları daha fazla işgal edemez! Fikrimiz değişmedi; daha yüksek sesle istifa!" ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray, Süper Lig'in geride kalan bölümünde topladığı 38 puanla, 15. sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılı takımın düşme potasıyla arasında 9 puan fark bulunuyor.