Torrent'ten Konyaspor mağlubiyeti yorumu

Konyaspor mağlubiyeti değerlendiren Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, "Birçok maçı kazanacağız, bazı maçları da kaybedeceğiz" dedi.

Torrent'ten Konyaspor mağlubiyeti yorumu

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Konyaspor'a 2-0 kaybettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

Domenec Torrent yaptığı açıklamada şunları kaydetti: 

"İlk 20 dakikada maçı kaybettik."

"İkinci yarıda ilk yarıdan çok daha iyi oynadık"

"İkinci yarıda ilk yarıdan çok daha iyi oynadık. Ancak 19 dakika içinde 2 gol yemek, biraz zor. Bu tarz takımlara karşı, ilk dakikalarda çok daha konsantre şekilde sahaya çıkmamız gerekiyor."

"Birçok maçı kazanacağız"

"Birçok maçı kazanacağız, bazı maçları da kaybedeceğiz. Bu, gerçeklerin bir parçası. İlk geldiğimizde karışık bir durumdaydık, yavaş yavaş o durumdan çıktık. Şu andan sonra, her maça kazanmak için çıkacağız."

"Barcelona'ya karşı bir hazırlık yapıyoruz"

Bir basın mensubunun UEFA Avrupa Ligi'ndeki Barcelona maçına ilişkin sorusuna Torrent, "Yarın sabah 08.00'den itibaren perşembe günkü maçı düşüneceğiz. Perşembe günkü maça değil, bugünkü maça odaklandık. Şu anda Avrupa'nın en iyi 5 takımından biri. Kimse yanlış anlamasın, oraya mücadele etmeye çıkıyoruz. Oraya, 'Kaybedeceğiz' düşüncesiyle çıkmayız. Barcelona'ya karşı bir hazırlık yapıyoruz ki mükemmel yapmamız gerekiyor. Yarın sabah 08.00'den itibaren de yapacağımız şey bu olacak." cevabını verdi.

 "Barcelona'da neyle karşılaşacağımı biliyorum"

Bir basın mensubunun Pulgar ve Boey'un performansı ile Gomis'i ilk 11'de sahaya sürmesine ilişkin sorusunu Torrent, "Birbiriyle çok bağdaşmayan ve çok mantıklı olmayan şeyler. Omar, UEFA listesinde yok. Boey, iki maçtır oynamamıştı, dolayısıyla maç ritmine alışık değil. Takım arkadaşları gibi iyi antrenman çıkartıyor. Omar ile oynayalım ki birazcık ritmi de artsın. Barcelona'da neyle karşılaşacağımı biliyorum. O yüzden onu da birazcık korumaya çalışıyorum. Çünkü 4 gün içerisinde hem maçımız var hem de bir yolculuk yapacağız. İnanın ki bütün antrenörler hata yapabilir. Yani bir karar alacağımız zaman bunun bir sebebi mutlaka vardır." diye yanıtladı.

"Kendimizi geliştirmemiz lazım"

"Bu takımı, bu kadroyu ben yapmadım. Bu, bana kalmış olan bir kadro. Bu meydan okumayı kabul ettim. Burada olmaktan çok memnunum ama ne bulduysak o. Geldiğimde 28 oyuncu vardı, 23 değil. Şimdi kendimizi geliştirmemiz lazım. Çok şikayetçi olunması kabul edilemez, sürekli bir sonraki adımı düşünmemiz gerekiyor. Her hafta maçımız var, her maçta bana aynı soru geliyor; 'Neden oyuncuları oynatmadınız?', 5 fazla oyuncumuz var. O yüzden sürekli değişmesi gerekiyor. Yani tabii yazık burada olmayı hak eden bazı oyuncular olamıyor. Ama ilk önce fiziksel olarak uygun mu, ondan sonra antrenmanlarda iyi yapıyor mu, bunların hepsini düşünüp ona göre bir karar almak gerekiyor."

"Muslera 3-4 gün önce takımla çalışmalara başladı"

"Gelişmeye başladı. Şu anda içeriden takıma yardımcı olmaya çalışıyor. 3-4 gün önce takımla çalışmalara başladı. Dolayısıyla bakacağız, önemli olan kendini nasıl hissettiğidir. Eğer oynamaya hazır hissediyorsa zaten gelir, söyler."