Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'la ilgili bomba iddia! "Futbolcular tezgah kurdu"

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'la ilgili, sarı kırmızılı takımın eski ismi gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya attı. Galatasaray'ın eski futbolcusu, bazı futbolcuların Okan Buruk'a tezgah kurduğunu söyleyerek, "İsimlerini verirsem yer yerinden oynar." dedi.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'la ilgili bomba iddia! "Futbolcular tezgah kurdu"

Galatasaray kulübünün eski yıldız ismi, sarı kırmızılı takımda bazı futbolcuların teknik direktör Okan Buruk'a tezgah kurduğunu öne sürdü. İddia gündemde bomba etkisi yarattı.

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Süper Lig'de 12 hafta geride kalırken zaman zaman eleştirilmeye devam ediyor. Sarı-Kırmızılı taraftarların bir kısmı takımın daha iyi top oynaması gerektiğini savunurken bir kısmı ise Okan Buruk'un zamanla oyuncuları daha iyi duruma getireceği görüşünde…

Okan Buruk'un Galatasaray karnesi

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, 11 maç sonunda 21 puanla 4. sırada bulunuyor. Sarı-Kırmızılılar, 6 galibiyet, 2 mağlubiyet yaşarken rakip kaleye 14 gol gönderdi. Kalesinde ise 9 gol gördü. 26 puanlı lider Fenerbahçe ise 11 maç sonunda 34 gol atarken 12 gol yedi. Ezeli rakiplerinden Beşiktaş 'ın 22, Trabzonspor'un ise 21 puanı bulunuyor.

Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde cumartesi günü derbiye çıkacak… Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Sarı-Kırmızılılar, Dünya Kupası arası öncesi son maçında ise Başakşehir ile mücadele edecek… İki kritik maç sonrası tüm gözler yine Okan Buruk da olacak.

"İsimlerini verirsem yer yerinden oynar"

Takvim'de yer alan haberde Sarı-Kırmızılılar'ın eski yıldızlarından Engin Baytar, Galatasaray'da Okan Buruk'un durumu ile ilgili olay açıklamalara imza attı. Efsane oyuncu, "Galatasaray'da bazı futbolcular, hocaya tezgah yapıyor. Yüzüne gülüyor, arkasından iş çeviriyor. Takımı sabote ediyor. İsimlerini verirsem yer yerinden oynar" ifadelerini kullandı. Bu açıklama sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.